Реклама / Ads
3| 4493 |17.05.2018 НОВИНИ

„Зелен Младост”: Какви въпроси искате да зададете към двете главни героини?

.
Какви въпроси искате да зададете към двете главни героини? Тази кампания поде гражданско сдружение „Зелен Младост” по пвод ареста кмета на район „Младост” Десислава Иванчева и нейната заместничка.
 

В съобщението се казва:  Точно преди месец бе дадено началото на едно от най-зрелищните представления в най-новата история на България. За началото на пиесата, въпреки че не бе предварително анонсирана, вече билети си бяха закупили и заели места в залата, един бивш депутат и екип на една телевизия с особена собственост. Когато се разчу за мащабите на сценария, богатството на декора и майсторството на актьорите, залата бързо започна да се пълни.

 

Когато попремина шокът от мащабите на първото действие, в антракта се заформиха люти спорове дали постановката наистина се базира на по-стар документален филм, както бе представена. Или всъщност се основава на пасквил, имащ за цел да охули двете главни героини, оттам и всеки представител на плебса, хрумнало му сега или занапред да се опита да стане актьор на сцена, запазена само за представителите на аристокрацията, чиито членове ревностно пазят ролите само за себе си, притеснени да не бъде развенчан митът, че при липсата на хляб само принадлежащи към тяхната каста може да разиграват зрелища.

 

Сега, в поредния антракт, ви питаме: какви въпроси искате да зададете към двете главни героини – в момента те са на място, на което досегът и комуникацията с публиката са силно ограничени от сценаристите. Всъщност ограничението важеше и за предишните действия, въпреки че бяха изведени на сцената. Но при поява на възможност да отговорят на въпросите ви, какво искате да ги питате относно сценария, декорите, останалите актьори, естествено и за техните роли. Молим в тези въпроси не изхождайте с предубеденост за жанра, по-скоро да потърсим истината за сценария.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6975 |02.05.2018 Зам.-кмет на ”Младост”: Вече си проверявам багажника преди да се кача в колата . 7| 6605 |20.04.2018 Активист на „Зелен Младост”: Търсим ентусиасти за прокарване на демокрация в бананова република . 22| 31303 |18.04.2018 Активист на „Зелен Младост“ разкри: Подкуп е даден и взет, но на по-високо ниво от Иванчева . 21| 6850 |28.02.2018 Чешкият премиер опроверга Борисов: Не сме давали никакви документи на България за ЧЕЗ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads