Реклама / Ads
6| 4472 |18.11.2020 НОВИНИ

Знакови лица на протеста с позиции за хаоса в здравната система

.
Знакови лица на протеста изразиха позиции за хаоса в здравната ни система. Ето някои от тях:
 

Пиар-експертът Арман Бабикян от „Отровното трио“ пише във Фейсбук:

 

83 милионна Турция тепърва надхвърли сто смъртни случая, Швеция призна тоталния си провал на либерално поведение, Холандия удължава затварянето.....А тук министърът на Борисов "водел преговори"?! Няма хепарин, търсят кортикостероиди, лекари, сестри....? Кошмар, в който хунтата вкара България! Не знам какво е "престъпно бездействие" според законите, но ще попитам....

 

Друго лице на протеста - Тихомир Василев отбелязва също в социалните мрежи:  

 

Ботокса сериозно уврежда мозъчните клетки. Това установих днес гледайки един човек с присадена косица и добре поддържани вежди по казионните медии.

Същият този, който инспектира маркировките около Сливница, и който цяло лято си рови в носа вместо да реорганизира системата за посрещане на втората вълна К-19, същият, който докара хаос в системата, обясняваше как всичко било под контрол.

Да се смее ли човек, да плаче ли...

 

Лекарства имало ама камионите с доставките били бавни и не смогвали на потребителите, сега щели и по магазините с ХС да сложат някои лекарства нищо, че ги няма, ама ще сложат де за улеснение на гражданите! .....хаха голям смях.

На хората се сопна да не се лекуват по телефона и по Фейсбука и да слушали съветите и препоръките на докторите, а те пък докторите дават лечение по телефона ...ай ся как пък това да го изиграем?

 

Щяло да има и електронни рецепти и кво ли още не .... Може и летящи совалки да обещае да транспортират болните. Всъщност помня как в един друг сутрешен блок този каза "Ще закупим медицински хеликоптерИ! Минимум ....ЕДИН!"

За 9 месеца жените раждат, а тези не можаха да измислят електронно направление за PCR тест. Обясни ни китеника и разликата между цена и себестойност, което ме навежда на мисълта, че се е прицелил в мястото на бившият здравен и настоящ финансов министър, който ходи на пазар между 8 и 10:30.

 

И вместо да реорганизират и да направят изцяло КОВИД болници за да ограничат и изолират заразата от другите болни, те отвориха КОВИД отделение в онкологията....

Сега остава да излезе и Томи електронния с нов цитат от Гьоте и да обясни как имат план за управление на кризата, който много добре...... Пълни чекмеджета .

А на нас и на медицинските лица по болниците, Господ да ни е на помощ.....

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3787 |17.11.2020 Мъж опита да подпали с бензин полицаи във Враца . 10| 4475 |17.11.2020 На фона на протест Борисов обеща на полицаите ръст на заплатите догодина. Но под условие . 15| 4178 |17.11.2020 Обещано - полицаите опънаха палатка пред Министерския съвет . 0| 3668 |17.11.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads