Реклама / Ads
3| 36075 |31.07.2012 НОВИНИ

Звездни трикчета излязоха наяве

.
Чаровникът на Холивуд Джордж Клуни се стопи до неузнаваемост преди време Източник: EPA & Big Pictures
Разчу се, че холивудските звезди си имат таен списък с трикове за вталяване. Той включвал най-добрите практики за отслабване.
 


Малко трикче крие секси миньончето от „Отчаяни съпруги” Ева Лонгория. Тя признава, че пие нутрикозметичен продукт за потискане на апетита, защото гладуването не е „по вкуса ѝ”. Дори е запалила и другите съпруги от сериала.


Печеливша рецепта за смъкване на 72 кг. е измайсторил и актьорът Джоузеф Джанасколи, познат от сериала „Семейство Сопрано”. Тя има три съставки – балансирано хранене, движение и продукти за бързо горене на мазнините.


За нашенските VIP-ове също няма тайни. За триковете, с които се поддържат във форма, разказва уважаваният диетолог проф. д-р Донка Байкова.

 

Здравейте, проф. Байкова! Какви хора идват при вас за консултация?
Консултирам хора от различни възрастови и професионални групи – учащи се, работещи в земеделието и туризма, шофьори, миньори и строителни работници, представители на малкия и големия бизнес, политици, магистрати, „звезди” от екрана и сцената, пенсионери, т.е. не само известни личности. Мисля, че моите пациенти ми се доверяват, тъй като повече от 16 години ежедневно правя от теорията по Хранене и диететика успешна практика.

 

В практиката си използвате ли нутрикозметика?
Да. Съвременните експерти по Хранене и диететика са единни в становището си за „комплексна терапия” на наднорменото тегло с три основни компонента – диетичен режим, подходяща подкрепа от хранителни добавки и съответстваща на здравния статус и начина на живот и работа двигателна активност.


Нутрикозметичните продукти са ново поколение натурални продукти, които са предназначени да обогатяват хранителния прием с природни биологично активни вещества, допринасящи за постигане на „външна” красота и здраве. В практиката си аз използвам известните френски нутрикозметични продукти от серията Vitaslim.

 

Звездните ви пациенти как отслабват?
Моите препоръки към пациентите ми и феновете на здравословното хранене, целящо редукция или контрол на теглото, са насочени към подходящ и информиран избор. Така например преди месец към мен се обърна собственик на реномиран СПА комплекс в наш курорт (бивш мой успешен пациент) с въпрос, дали може да се довери на продуктите от серията Vitaslim за поддържане на своето постигнато вече ниско тегло и за своите клиенти – за да имат по-добри резултати от физикалните процедури. Посъветвах го и в двата случая да ги използва, защото продуктите Vitaslim подпомагат (особено в комбинация) овладяването на апетита и изгарянето на излишните мазнини.

 

Видна българска актриса посети кабинета ми за консултация и диетотерапия, след като здравето й беше пострадало от продължително спазване на популярна високобелтъчна диета. Актьорската ѝ професия затрудняваше редовното хранене през деня, а вечер се оплакваше от свръхапетит, затова аз назначих диетичен режим, подкрепен от тройната комбинация Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE + Vitaslim FITNESS. Така желаната резултатност от 12 кг. бе постигната за 3 месеца.

 

След Новогодишните празници популярна ТВ звезда ме потърси за изготвяне на диетична програма за редукция на около 7 кг. Индексът ѝ на телесна маса (ИТМ) беше 24,3 при норма 18,5–24,9. В случая отново приложихме комбинирано въздействие на диетичен режим + тройна комбинация Vitaslim. Решението ми се базираше на факта, че редукцията от „ниско” към още „по-ниско” тегло е много трудна. Целта бе постигната за около 2 месеца, след което назначих програма за задържане на постигнатото.

 

Специална категория пациенти в моя Медицински център са политиците и магистратите. Предвид модела им на хранене, който се определя от предлаганата в служебния бюфет храна, диетичните режими често са „едно добро пожелание”. Спомням си, че следвайки примера на други дами от парламента, красива депутатка бе решила да редуцира 10-ина килограма. След като направихме консултация, заключих, че комплексният подход ще е най-подходящ за нейния случай. Той включваше диетичен режим в комбинация с Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Идеалното тегло (ИТМ = 21,3) бе постигнато за около 2,5 месеца.

 

Практическият ми опит показва, че прилагането на комплексен подход, включващ диетичен режим, съобразен с индивидуалния здравен статус и начин на живот, продуктите на Vitaslim и подходяща двигателна активност, води до по-лесно, по-здравословно и по-бързо постигане на желаната редукция. А резултатите не зависят от известността на пациента.

 

Повече за нутрикозметичните продукти Vitaslim

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5053 |11.04.2011 Рекорд! Над 160 хил. излязоха от избирателните списъци . 2| 5505 |30.05.2010 Лихварите излязоха срещу подписка . 5| 5364 |08.02.2010 2 трамвая и влак излязоха от релсите заради снега . 4| 4300 |12.12.2009 Полицаи излязоха на 5-ти юбилеен протест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads