Реклама / Ads
3| 7107 |05.01.2012 АКТУАЛНО

2 месеца и 2 дни без вест за изчезналата Мирослава

.
Мирослава от Перник
Вече нямам сили и да плача, каза майката.
 

Не губим надежда, вярваме, че Мирослава може да се намери, обяви по БТВ майката на изчезналото момиче от Перник. Мирослава не се е прибирала вкъщи от 2 месеца и 2 дни. Версиите за изчезването й са отвличане или бягство.

Майката разказа, че я закарала на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но тя не се обадила. Тя учеше правилника за движение, решаваше листовки, не излизаше, добави още майката. Сестрата Елеонора каза, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те спаси ме", казала Мирослава. На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива не дошли.

Ние сме нормално статистическо семейство, коментира Елеонора. Мирослава никога не е била гневна, беше спокойна и отзивчива, добави майката и отрече да е имала проблеми с алкохола. Бащата също каза, че е глупост, че жена му е алкохоличка. Това са информации от хора, които си правят дивиденти. Мирослава е отвлечена, отсече той и каза, че разчита на полицията.

Същевременно от полицията отрекоха похитители да са се свързвали със семейството и да е имало заплахи за разфасоването й. Шефът на местното ОДП бил активен в първите дни, но вече нямало отговор у полицията. Елеонора била подложена на детектор на лъжата; оказало се, по думите й, че Мирослава не е в нейното мазе.

Родителите отишли дори на врачка за успокоение, каза майката. Вече нямам сили и да плача, заключи тя.

ВАЖНО:

 

УМОЛЯВАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО ЗНАЯТ НЕЩО ПО СЛУЧАЯ ИЛИ ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО, ДА ПИШАТ НА ЕЛЕКТОРОНЕН АДРЕС. И МОЛИМ ВИ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФОРУМА ЗА ГРУБИ ШЕГИ И ПОЛИТИЧЕСКИ НАПАДКИ!

СТАВА ДУМА ДА ПОМОГНЕМ НА МИРОСЛАВА, КОЯТО Е САМО НА 17 ГОДИНИ:

 

svetigeorgi1@abv.bg


Тук може да прочетете интервю със сестрата Елеонора Николова


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 11382 |25.12.2011 50 дни мълчание за отвлечената Мирослава. Помогнете! . 15| 6907 |02.06.2011 4 месеца уседналост за местния вот приеха в НС . 0| 8870 |27.06.2007 Съдът намали присъдата на актьора Том Сайзмор с 8 месеца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads