Реклама / Ads
31| 11382 |25.12.2011 АКТУАЛНО

50 дни мълчание за отвлечената Мирослава. Помогнете!

.
Мирослава Николова
Майка ми откри пълнител от боен пистолет на мястото, откъдето изчезна Мирослава. Не може да бъде източен всеки язовир в страната, само защото е получен някакъв сигнал, че тялото й може да е на дъното. Не сме богати и приятелят ми не е милионерски наследник. Проверяваха ме три пъти на детектор на лъжата да не би да съм замесена в отвличането.
 
Това каза Елеонора, сестрата на отвлечената Мирослава Николова от Перник в предаването „Насреща Люба Кулезич” по ТВ 7.

Все се надявах, че след 50 дни полицията ще си свърши работата, обърнах се към Движението на жертвите на организираната престъпност „Свети Георги”, защото сестра ми не е избягала. Обади се час след приключването на тренировката на 7 ноември и каза, че е отвлечена, плачеше и молеше да бъде спасена. Каза също, че има замесени полицаи, разказа сестрата на изчезналото момиче.

 

От тъжната коледна изповед на Елеонора става ясно, че още на следващия ден рано сутринта майката на Мирослава отива на мястото на отвличането и намира в храстите пълнител от боен пистолет и нож. Полицаи обаче казали, че не е ясно дали намерените веществени доказателства имат отношение към Мирослава.

 

Елеонора Николова разкри още от неадекватните действия на органите на реда. „Получихме обаждане за евентуалното местонахождение на сестра ми и веднага се обадихме в полицията. Оттам ни отговориха, че не могат да източат всеки язовир, само защото някой е казал, че сестра ми е на дъното”, уточни смайващо тя и добави, че униформените служители от София вече трета седмица не вдигат телефоните си за съдействие.

 

Сестрата на жертвата три пъти е подлагана на детектор на лъжата, за да се провери дали не е съучастник или съорганизатор в покушението. „Защо аз бях подлагана три пъти на тази проверка, а треньорът на Мирослава - Иво Иванов и синът му, за когото общи приятелки ми казаха, че я е свалял – не”, пита Елеонора.

 

Според Люба Кулезич цялата сага и напомня на публикациите, които и преди са излизали в т. нар. „булевардни” вестници. Чрез тях целенасочено са били очерняни и омаскарявани жертвите на „Наглите”, „Килърите” и "Октопода". Сега сякаш сценарият се повтаря по отношение на Мирослава. Кулези„ се обърна и директно към вътрешния министър Цветан Цветанов с молба да помогне за разкриването на случая с отвлечената ученичка от Перник.

 

Елеонора рязко се разграничи и от появилите се слухове за наследството на приятеля й. „Пишат, че приятелят ми е получил наследство в размер на 6 милиона лева. Невярна информация. Ако беше така, щяхме ли да живеем с майка ми, която е безработна и баща ми в една къща. Не сме богати хора”. Семейството й дори е потърсило помощта на частни детективи, които обаче са отказали задачата, заявявайки, че има "чадър" по случая с отвличането, който не могат да пробият.

 

В заключение момичето помоли всеки, който има някаква информация за изчезналата й сестра, да се свърже със семейството й.

 

 

ВАЖНО:

 

УМОЛЯВАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО ЗНАЯТ НЕЩО ПО СЛУЧАЯ ИЛИ ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО, ДА ПИШАТ НА ЕЛЕКТОРОНЕН АДРЕС. И МОЛИМ ВИ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФОРУМА ЗА ГРУБИ ШЕГИ И ПОЛИТИЧЕСКИ НАПАДКИ!

СТАВА ДУМА ДА ПОМОГНЕМ НА МИРОСЛАВА, КОЯТО Е САМО НА 17 ГОДИНИ:

 

svetigeorgi1@abv.bg

 


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 61| 14686 |22.12.2011 Нешка „пикае” на българските журналисти . 11| 6039 |21.12.2011 И медиите тръгват по следите на подпалвачите . 23| 8042 |20.12.2011 Разчитаме на "Посейдон" да ни вкара в Шенген . 17| 6551 |18.12.2011 Отиде си бащата на “нежната революция”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads