Реклама / Ads
0| 5843 |11.01.2008 АКТУАЛНО

8-те най-дърти лъжи, с които мъжете си служат в ежедневието

.
Да излъжеш веднъж приятелката си, не е чак толкова фатално, но да го правиш постоянно си е направо катастрофално. Понякога обаче лъжата е неизбежна, за да не се окаже, че откровението е засегнало ,,милото” и то бие шута на мъжа до себе си.
 

Крилатите мъжки фрази, които ви предлагаме, са част от ежедневието на всяко семейство или несемейна двойка. Те се чуват всеки ден по няколко пъти, но може би дотолкова са навлезли в живота на дамите, че явно не им прави впечатление или поне не искат да си признаят, че мъжете до тях лъжат като за последно. Една от основните причини, която предизвиква силния пол са и самите жени, които понякога трудно и с болка приемат горчивата истина. Затова мъжът е измислил стратегия как да си спести главоболията и семейните скандали.
1. Изглеждаш страхотно!

Има много причини, за да излъжете една жена за външния й вид. Дори и да не ви харесва как е облечена, какво? Ще й кажете, че изглежда ужасно? Няма и да усетите кога ви е била шута. Това е една от най-болните теми за нежния пол, затова никога не се опитвайте да бъдете откровен! Жени, не се доверявайте на мъжката преценка за това, какви дрехи да си купите. Каквото и да му покажете, то все ще си е хубаво.
2. Ти си много по-красива от предишното ми гадже!

Естествено, че така ще каже всеки уважаващ дамите мъж. Може и да не е вярно, но това никога не може да се разбере на 100-процента от нежната половинка. Тя по-добре и да не поставя този въпрос на дневен ред, че да не вземе мъжът да си припомня хубавите моменти със старото гадже на новия диван.
3. Аз мога всичко!

Че как иначе? Всеки мъж обича да си фантазира, че е номер едно във всяко едно отношение. Нарича се поддържане на егото пред мадамите. Може и да не знае как се готви капама, но ще каже, че много отдавна си е правил и не му е харесала. Така че по-добре да отидете на ресторант.
4. Аз никога не гледам в гърдите на жените!

Всъщност там е първото място, където зяпа с изплезен до земята език един мъж. Че къде, според вас жени, гледат половинките ви? Няма да е в новия маникюр или в стилната прическа. Как обаче да не излъже? Какво би си помислила дамата срещу него – простак, с простак!
5. Няма проблеми!

Така казано от един мъж, звучи по-скоро като закана от добрия стар Алф, че всъщност проблемите тепърва предстоят. ,,Скъпи, купи това и това, и това... – няма проблеми!”. Лафът е много подходящо оръжие срещу досадните поръчки от супермаркета. Нищо, че след това половината липсват. И за това ще се намери оправдание - ,,Мило, нямаше го в магазина, спрели са да го зареждат, последното го изкупиха точно преди мен и т.н.”
laja1.jpg6. Опитах се да ти се обадя!

Мъжът по принцип се слави с това, че забравя много неща. Най-честото е да пропусне да уведоми половинката си, че романтичната вечеря, планувана с дни, пропада. Причината обикновено е свръхинтересен мач, който ще гледа с приятели в нетолкова романтична среда, а бялото вино е заменено с бира. Не, че е забравил да се обади, просто не е искал. Представете си какъв скандал ще се развихри по телефона? А така, като е изключен все пак може да се намери оправдание - ,,падна ми батерията”. Иначе като се прибере вкъщи с кутия бонбони и цветя, конското минава някак си по-леко.

7. Никога не съм ял по-вкусни манджи от твоите!

Как ли пък не! А кога забрави гозбите на мама?! Всъщност една жена може и да е пълен инвалид в кухнята и да не може да изпържи едни картофки без те да изгорят, но това никога не се санкционира от по-силния пол. Как ще кажете на приятелката си, че краставицата в салатата горчи, а с пържолата може да се поиграе на фризби. Това ще засегне изключително нежната половинка. А че любовта на мъжа минава през стомаха, вече май не е много актуално.

8. Никога досега не съм те лъгал!

Много ясно, че нито един мъж няма да си признае! Как ще се почувства момичето до него, ако разбере, че 24 часа приятелят или съпругът й не спира да върти и да суче дърти лъжи, коя от коя по-достоверни. Ако ви каже все пак ,,никога досега не съм те лъгал”, по-добре не му се връзвайте, опитайте се да избегнете поне 8-мата лъжа!

Васил Василев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6382 |10.01.2008 Вериги за обувки продават в Добрич . 2| 11626 |09.01.2008 Зимната сесия в Алма матер – алкохолен маратон или 24 часа зубрене? . 0| 9444 |09.01.2008 Украинска хубавица, снимала в София, е новата мома на Джеймс Бонд . 0| 6026 |09.01.2008 Пош Спайс е резил за дрехата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads