Реклама / Ads
7| 24796 |30.04.2008 АКТУАЛНО

Адриано Челентано в съда: "Стига с тези лъжи, обичам Клаудия“

.
Адриано Челентано и съпругата му Клаудия Мори се явиха в съда в Милано, за да свидетелстват по дело, заведено от легендарния певец, срещу известното списание „Панорама“.
 

 

 

thumb_vip12_celentano.jpg Поводът е статия за двойката от 2005, озаглавена „Портрет на семейство в един ад“, която Челентано определи като „агресия“, съобщава Pronto sofia. Като истински шоумен обаче Челентано и този път направи спектакъл, въпреки че пред адвокати, магистрати и служители на Съда.„Между мен и Клаудия винаги е имало любов. Минахме и през криза, преди 20 или 30 години, но винаги сме били здраво свързано семейство“, каза Челентано пред магистратите. „Всичко беше заради една история с Орнела Мути, когато фотографите ни следяха непрекъснато“.

„Въпреки дългия си живот, това семейство все още е заедно. В един труден за всички момент още сме свързани“, каза актрисата Клаудия Мори.

Навремето тя и Челентано бяха определени от италианските медии като „най-хубавата двойка в света“, подобно на думите в песента, изпята преди години от двамата. Челентано изясни и отношенията си с децата си Розита, Джакомо и Розалинда. „Имало е противоречия и определени фрази в непрекъснатия диалог на любов между мен, Клаудия и тях. Мисля, че още от малки успях да ги възпитам в християнските ценности“, допълни Челентано. Челентано говори и за отношенията си с националната телевизия РАИ, за която направи предаването „Рокполитик“ през 2005, съпроводено от серия от полемики.

celentano-mori.jpg „Трябваше да тръгне през април. В РАИ обаче не знаеха нищо нито за името, нито за съдържанието. И аз даже не знаех каква програма ще бъде. След това, когато я кръстих „Рокполитик“, се опитаха да я отлагат до безкрайност“.

Челентано не спести критики и за Фестивала в Сан Ремо, на който каза, че е отишъл през 2004, само за да направи лична услуга на водещия тогава Тони Ренис. „Иначе бих отишъл там, само за да го организирам и разбия окончателно“. В края на делото прокурорката Тициана Куратоло поиска автограф от Челентано, оправдавайки се, че е за сестра й, която от сутринта я бомбардирала с есемеси. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6898 |29.04.2008 Градчето Куршевел оплете в скандали и руски олигарси . 3| 7613 |29.04.2008 Българин купи най- скъпото жилище в Австралия . 8| 7785 |29.04.2008 Мръсни бомби от България . 3| 6654 |29.04.2008 Инициативи на ДАГ и Първанов създават работа на лесничеи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads