Реклама / Ads
1| 12556 |10.10.2017 АКТУАЛНО

Адвокатът на Цв. Василев: С обвинението срещу мен целят да ме омаскарят

.
Румяна Арнаудова и Лазар Карадалиев
Повдигнатото ми обвинение не може да бъде проверено от съда. Има произвол на държавата. Това каза адвокатът на Цветан Василев-Лазар Карадалиев в „Честно казано“ пред Люба Кулезич по БиАйТи . Миналата седмица той заяви, че прокуратурата му е повдигнала обвинение.
 

Подавал съм доста сигнали във връзка с производството  срещу Цветан Василев. Последният ми сигнал е срещу главния прокурор и обвинителят по делото КТБ  Иван  Гешев. Те изнесоха доста доказателства, които преди започване на съдебното производство не трябва да се вадят. Самият общ поглед е приумица на виждания на прокурорите,  които работят по това дело. Те не кореспондират с доказателствата.

 

Приумиците на Гешев са в разрез с повдигнатото обвинение. Не подозирах, че ще има саморазправа с мен. Това посегателство е във връзка с други отношения с клиенти като Емилиян Гебрев -собственик на „Емко “. Преля чашата на търпението  срещу изпълнителите на поръчката  за фалита на КТБ. Обвинението ми е за ОПГ  за  държане на акцизни стоки. Попитах какви  доказателства са събрани, казаха, че ще ми ги дадат при предявяване на производството. Нямам нищо общо с това.

 

От материалите излиза, че съм създал ОПГ за един ден. Не пише къде са били складирани тези стоки. Не можаха да ми го обяснят следователките  Гюрова и Василена . Сигурно са наясно, че изпълняват поръчка. Но и те са подложени на терор и са с вързани ръце.  С обвинението се цели моето омаскаряване.  От няколко години спецпрокуратурата  повдига такива обвинения. Клиентите ни не разбират характера на обвиненията. Поръчките на прокуратурата се дават отгоре надолу. Ние ще бъдем фигури, които ще узаконяваме безчинствата на прокуратурата. Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова е казала, че съм бил диспечер, но не знам за какво.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6887 |08.09.2017 Илиян Василев: Караниколов се фокусира върху „Дунарит”, сякаш работи за Москва . 4| 6173 |07.09.2017 Илиан Василев: Политиците разрушиха КТБ, трябва да чуем Цветан Василев . 0| 4356 |07.09.2017 Илиян Василев: В правомощията на Горанов е да отзове Калин Митрев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads