Реклама / Ads
4| 7367 |18.06.2007 АКТУАЛНО

Анджелина Джоли отсвири руската кинозвезда Гоша Куценко

.
Популярният и у нас руски актьор от филмите „Антикилър” и „Турски гамбит” Гоша Куценко бе отритнат от американската красавица Анджелина Джоли, която отказа да му партнира в екшъна „164”. Всички киномани очакваха да видят събрани в една продукция сексимволите на Америка и Русия.
 

 Напук на очакваните горещи сцени между Анджелина Джоли и Гоша Куценко от киноманите, сексимволът на Холивуд се отметна в последния момент и реши да се снима във филма „Търси се” на режисьора Тимур Бекмабетов. По неговите думи филмът ще се превърне в нов вариант на „Матрицата”. В „Търси се” участие ще вземе Морган Фриймън, както и друга звезда на руското кино – Константин Хабенский. Сюжетът на трилъра на първо четене не е особено завладяващ, но въпреки това очакванията на продуцентите са големи. След смъртта на баща си, главният герой разбира, че неговите родители са били наемни убийци. Той веднага се включва в ъндърграунда и попада сред колегите на майка си и баща си. Снимките започват след около месец в чешката столица Прага. Руснакът Константин Хабенский по сценарий ще има почти служебен любовен романс с героинята на Анджелина Джоли. И докато неговият колега Куценко проглуши ушите на руските медии, че ще се снима в поне 4 горещи креватни сцени с половинката на Брад Пит в екшъна „164” , то със сигурност Хабенский ще види отблизо прелестите на Анджелина Джоли.

AJ 1.jpg

Някои вестници в Русия обявиха, че всъщност Куценко си е направил перфектна рекламна акция, като е заявил, че ще се снима с най-желаната жена на света. Той самият неведнъж се е снимал дибидюс гол в руски продукции, като е шокирал зрителите с неглиже присъствието си. Гоша бе разтръбил навсякъде, че също така е започнал да взима специални частни уроци по английски език и танци, за да се представи на ниво по време на снимките на  „164”. Левентът, който често смущава мокрите сънища на доста рускини, сега трябва да се задоволи с участие в други проекти, но със сигурност вече ще иска за ролите си по-тлъсти хонорари. "ФН"    
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6676 |15.06.2007 Опра Уинфри и Мадона разказаха играта на мъжете в класацията на „Форбс" за шоубизнес . 2| 6101 |15.06.2007 Хетеро, бисексуален и гей от Placebo за втори път забиват у нас . 0| 8005 |13.06.2007 Дес Плейнс - от града на розата до града на съдбата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads