Реклама / Ads
3| 5431 |08.11.2016 АКТУАЛНО

Андреев: Сделка с БСП ще означава смърт за ГЕРБ!

.
Методи Андреев
Сделка между БСП и ГЕРБ означава политическа смърт за ГЕРБ. Ако егото на Бойко Борисов е по-силно от това държавата да продължи своето развитие, ще се повтори историята на Иван Костов. ГЕРБ не чете историята. Ще има изключително бърз разпад, ако Румен Радев спечели изборите. това заяви депутатът Методи Андреев.
 
Това заяви пред Bulgaria ON AIR  депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев.

Според него кандидатите на БСП и ГЕРБ не са автентични кандудатури. По думите му Радев не е точен избор за левия електорат, а Цачева не е идеалният кандидат за свободните десни избиратели.

"В ГЕРБ помислиха, че са самодостатъчни за избора на Цачева. Тя трябва да даде знак, че може да се еманципира от своята политическа партия", настоя Андреев, според когото от евентуална загуба не трябва да се прави трагедия.

"След като се признае, че са допусанти грешки, в оставащата част от мандата мнозинството трябва да покаже, че е осъзнало за какво ги наказват хората. Не ме интересува какво ще направи Борисов в понеделник и неговото политическо бъдеще. Мисля за себе си и моето семейство", категоричен е Методи Андреев.

Той се закани, че ще оттегли подкрепата си, ако ГЕРБ избяга от политическата битка. Андреев е убеден, че ако президентската двойка на БСП спечели изборите България ще бъде отклонена от своя геополитически курс.

"Не мога да допусна, че България 27 години след прехода отново може да допусне на власт БСП и ДПС. Илияна Йотова ще вземе външнополитическата част от президентството. Георги Първанов е аут от лявото, ако Румен Радев спечели", каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4703 |17.10.2016 Двама бивши шефове на НЕК са обвинени за неизгодна сделка за „Белене” . 2| 3827 |14.10.2016 Марковски: Сделката с Дупнишката каса не е престъпление . 8| 46284 |14.10.2016 Международен скандал! Ахчиева: Москов спазарил сделката с ваксините в турското посолство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads