Реклама / Ads
0| 12711 |09.06.2009 АКТУАЛНО

Андрей Слабаков: „Пушенето е любовна игра”

.
Андрей Слабаков
Надявам се хората да разбират това, но за мен цигарите са нещо изключително важно и аз наистина не мога без тях, казва Слабаков.
 

- Г-н Слабаков, как оценявате участието си във “VIP Brother”? Показаха ли звездите, че имат сърца?

- Аз прекарах сравнително малко време в Къщата, но мисля че нещата се получиха добре. Моят принос към благотворителността, освен като продуцент на шоутата на номинираните съквартиранти, които всъщност генерираха основните средства за каузите, беше участието, което имах, като «продавач» в единшенето известен търговски център. Определено мисията имаше успех, а и за мен си беше сериозно предизвикателство. Но не беше трудно да реша какво да продавам – за добро или зло, всички знаят за моята страст към качествените цигари, затова взех няколко стека “The King”, които успях да продам на доста добра цена.
Като цяло предаването имаше много добра гледаемост и не само известните личности, които бяха вътре, но и всички хора показаха, че имат сърца, имайки предвид крайната сума, която шоуто успя да събере за различните благотворителни каузи.

- Как се чувствахте в ролята на продавач на цигари?

- Първо да се уточним, аз съм режисьор, не съм актьор. Шегувам се, разбира се, но наистина събрах по този начин прилична сума пари за благотворителни цели. Явно много хора искат да опитат от златния “King” на Андрей Слабаков... (смее се) Или пък имам много фенове и добри приятели, защото всички кутии имаха и моя автограф... Златна кутия от златен режисьор (смее се)

- Направихте впечатление на всички, когато в името на благотворителната кауза се отказахте от вашата еблема и спряхте цигарите за 24 часа. Лесно ли ви беше?

- Надявам се хората да разбират това, но за мен цигарите са нещо изключително важно и аз наистина не мога без тях. Постарах се, в името на благородната цел, да изпълня обещанието си и предполагам сте видели, че никак не ми беше лесно. По-важното е че успях. Първата цигара след това беше като оргазъм – за мен качествената цигара е като страстна жена.

- Ако от “Vip Brother” ви бяха поставили условие да не пушите в Къщата, бихте ли приели да участвате?

- Шегувате се сигурно... Приемете, най-накрая, че аз не мога да съм спокоен, без да имам качествени цигари под ръка! Пак казвам, в името на благотворителността и зрителския интерес направих компромис с този един ден без цигари, но моите “The King” трябва да си ми винаги в джоба! Нямаше такъ кеф, като първата цигара след това... А защо пък – можеше и да излъжа системата и да си пуша тайно в тоалетната, където нямаше камери, като в ученическите години... Щеше да е забавно, може би.

- В едно интервю бяхте заявили, че ще крадете, но пак ще продължавате да пушите?

- Така е! Казах тези думи в контекста на поредното увеличение на цените на цигарите в началото на годината. За моя радост няма да се наложи скоро да крада – първо все още разчитам на прилични доходи, второ – наскоро открих една нова марка, “The King”. Явно производителите и не са се полакомили да печелят и я предлагат на изключително добра цена, може би най-ниската, която съм виждал напоследък. Въпреки това цигарите са много качествени и напълно подхождат на стила и изискванията ми.



- Колко отделяте на месец за цигари?

- Аз пуша по две кутии на ден! Със сигурност съм мечта за всеки търговец на цигари! В момента, обаче, освен за цигари, ми остават пари и за някоя и друга бира. Предпочитам да си купувам “The King” за 2,80, отколкото някоя подозрителна вносна марка за 4-5 лева. Качеството е на ниво, а цената е почти два пъти по-ниска.

- На няколко пъти подчертахте, че обичате качествените цигари. Какво означава за Вас качествена цигара?

- Ето тук попаднахте на експерт, когото историята тепърва ще опознае! Опитал съм над 120 вида цигари през живота си. За мен цигарата трябва да е плътна, със силен и богат аромат и хубав, мек послевкус. Принципно харесвам цигари с Вирджински сортове тютюни, т.н. „Вирджиния бленд”. Най-качествените тютюни за тези цигари идват от Бразилия и Зимбабве – това са държави, за които тютюна е може би основен поминък и го отглеждат наистина добре. Не искам да звучи като реклама, но наистина „King” ми паснаха отлично и за мен оттук нататък те са символ на истинското качество и мъжкия вкус. А и разбрах, че техните тютюни са не само от Бразилия и Зимбабве, а и от САЩ и най-добрите български реколти. Ще ми се да им отида на гости в завода, сигурно няма и да си помисля да си тръгна... (смее се)

- Как ще се справяте от догодина, когато ще влезе забраната за пушене на обществени места?

- Стачка! Как ще ми отнемат удоволствието? Не, сериозно – ясно е, че това се предприема заради изискванията на ЕС, но е ясно и че ще е много трудно... Не ми се мисли какво ще е... Ресторантите и клубовете ще изгубят добър клиент в мое лице, защото ще трябва да си стоя в къщи, за да се насладя на цигарите си... А и сигурно няма да съм единствения. Нищо – така ще мога да си каня повече приятели у дома. Добра компания, любимия ми дом и златен “King”. Както се казва – какво му трябва на човек?
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 53033 |09.06.2009 Андреа по цици на плажа . 0| 5837 |08.06.2009 Русия реабилтира членове на императорската фамилия . 0| 6548 |08.06.2009 Американски журналистки осъдени на 12 години затвор в Северна Корея . 0| 21360 |05.06.2009 Анджелина Джоли е най-влиятелната знаменитост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads