Реклама / Ads
2| 5461 |30.12.2008 АКТУАЛНО

Архитектурата е абсолютен първенец в модата през зимата

.
След изтънчения „арт” на пролетта и лятото с ефирните и меки материи, дойде ред на строгите архитектурни форми в модните доспехи на зимата. Модните диктатори тази зима неволно облагодетелстваха жените с по-пищни форми налагайки абсолютното черно.
 

Най-тържествената нощ е новогодишната. Тогава всички празнуват изпращайки изминалата година заредени с надежда за предстоящата. Броят на суеверията по този повод са безброй, но дори и хората, които не се влияят от „бабини девитини” предпочитат да посрещнат новата година здрави, усмихнати и в добра компания – за всеки случай. Освен с нетърпение последните дни на старата година са изпълнени и с лек ужас особено при дамите, притеснени за линията си след коледните пиршества и от избора на тоалет за новогодишното парти.

moda_zima_4.jpg moda_zima_3.jpg moda_zima_6.jpg

Модните диктатори тази зима неволно облагодетелстваха жените с по-пищни форми налагайки абсолютното черно, така че избирайки го залагате не само на класика и по прибрани форми, а и на „хита на сезона” за цветовете. За разлика от палавото излъчване на пролетно-летните колекции, преливащи от пъстрота и съблазнявайки с меки ефирни материи, зимата е завладяна напълно от архитектурата. Наслагването на слоеве, актуално за миналата зима, е заменено от увеличени обеми, особено в горната част на облеклото. Тези нестандартни кройки разчупват леко строгостта на архитектурата, но в комбинация с твърдите материи създават образ, вдъхващ респект, излъчвайки сила и независимост. Строгите костюми са в контраст с нежните меки ризи от дантела или коприна. Освен доминиращото черно, дизайнерите акцентират на бяло, лилаво, бежово и сиво. А при аксесоарите, които са от изключителна важност, но са сведени до минимум през този сезон, цветовете са студени, с акценти в злато, сребро и платина. Те също са абсолютно издържани в духа на новата мания на дизайнерите, бижутата са футуристични от отрязани огледални кубчета, а обувките са същински „архитектурни” шедьоври. За празника по-смелите дами могат да заложат на етно мотивите, но за да са в крак с тенденциите трябва да се ограничат в избора между Перу, Шотландия и Украйна. Дамите, които предпочитат изчистения силует, няма да останат незабелязани ако изберат рокля – туника от сребърно- сива или черна коприна. При мъжете е актуален класическият шик. Завръщат се много широките панталони, а дрехите на слоеве остават хит в мъжката мода. Материите са меки, цветовете са класическите – черно, , сиво, различни нюанси на кафявото, както и много землисти и естествени. Хит този сезон са обувките без връзки от черна кожа. Но ако нямате все още такива и комбинирате стилното си облекло със стари гуменки, няма да сгрешите, а просто ще сте модерни. За добрия външен вид най- важно е състоянието на духа, когато душата на човек сияе, дрехите са без значение. Усмивката е универсална и винаги е абсолютен хит.

moda_zima_5.jpg moda_zima_7.jpg moda_zima_8.jpg moda_zima_11.jpg moda_zima.jpg moda_zima_9.jpg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6834 |30.12.2008 Гънс енд Роузес тръгват на двугодишно турне . 7| 6802 |30.12.2008 Сара Пейлин стана баба . 3| 12128 |29.12.2008 Стефан Мавродиев – Маврото навърши 65 години . 0| 5913 |29.12.2008 Най-подходящото място за главен офис на Дядо Коледа е Делхи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads