Реклама / Ads
83| 11228 |25.02.2011 АКТУАЛНО

А. Атанасов: За да спасяват задника на Цветанов, прегазиха маса институции

.
ген. Атанасов
Тъст му и тъща му ще сменят сега памперса на Цветанов; още през есента казах, че той има нелогично поведение и губи политическа височина, напомни Атанасов.
 

Докъде я докарахме в държавата - всички теми стигат до Цветанов, обяви по НТВ ген. Атанас Атанасов от ДСБ. Вчера се случи поредната пародия; в грубо нарушение на конституцията и под натиска на Б. Борисов беше направена поредната манипулация. ПК поиска НАП да се яви и да представи първичните документи от проверката на Цветанов. От тях щяха да лъснат нещата, въпреки че те лъснаха и без друго, каза генералът. Съпротивата на Д. Гяуров и Б. великов беше неглижирана.

Какъв тъст, бе, не го ли е срам Цветанов да вкарва възрастни хора в тая работа, възмути се Атанасов. те дали парите, пък ни било ясно откъде ги имат; нека бъдем сериозни. Още през есента казах, че той има нелогично поведение и губи политическа височина, напомни Атанасов.

Оставката на Цв. Йовчев е достоен ход на почтен човек и експерт. Борисов пет пъти по-малко от Йовчев не става за началник, пък управлява държава. За да се спасява задника на Цветанов, бяха прегазени маса институции. Хората казват, една въшка като се наяде, излиза на челото. Какви са тия демонстрации с апартаменти и тузарски дрехи, инкрустирани лично за него - това показва липса на възпитание и морал, възмути се генералът.

Тъст му и тъща му ще сменят сега памперса на Цветанов, констатира Атанасов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8497 |05.12.2010 Спасяват заклещените в Духлата . 3| 10794 |07.04.2009 Еколози спасяват Странджа с фотоизложба и SMS-и . 9| 16405 |05.08.2008 Мъжете искат задника на Брад, а жените – устните на Джоли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads