Реклама / Ads
2| 5902 |22.06.2008 АКТУАЛНО

Бареков се жени, Германия нападна СССР, Миро свири Шостакович

.
22 юни, 2008 г. Една неделя, дарила ни с вълнуващи новини. В ранното утро ни подсетиха, че преди 67 години Германия напада вероломно СССР. Историзъм, както би казал някой матураджия.
 
Голямата новина обаче е другаде: Бареков ни ощастливи с брак в църква! Цял Пловдив, не, цяла България... Глупости - цялата планета е примряла щастливо. Властелинът на новините в бТВ, човекът, заради който президентът става в тъмни зори, а Бойко Борисов му звъни по-често от на... няма да кажа на кой, ни озари с адски хуманен жест - позволи да излъчат кадри от тържеството по любимата му телевизия. Какво сърце! Какъв герой! Какъв журналист!

Тук би трябвало да спрем, екзалтирани от мига, но пътят на новините ни отвежда напред - Миро от „Каризма", но без Галка, пуска нов албум! В него пее и е продуцент на клип. Какъв талант, казваме ние, мъничките песъчинки и негови почитатели. Нека го споменем в молитвите си. Пред Цветанка Ризова той лично сподели, че в албума звучи и Ленинградска симфония на Шостакович. Дали Миро знае, че е седма - нямаме сведения, но важното е, че се е сетил. Така покрай Миро и Шостакович намаза...

Но и това не е всичко, драги българи. Жорж Ганчев се връща в политиката! Заяви го лично той пред Диляна Грозданова, а в очите му отново грееше онзи пламък - знаете кой. Не, не я псувайте нея, нито нас. Специалистите по въпроса са в „Св. Наум". Чували сме, че не им достигат санитари, но може и друга причина да има за ниското им КПД. А и като погледнеш политиците ни - откъде толкова санитари.... Като се казва, д-р Тошков прави каквото може, но... На 22 юни изброихме над 40 реклами по телевизиите на негови елексири. Да е жив и здрав да произвежда още, че този народ има нужда от истинско лечение...

Да не забравим още една новина: Няма новини около изчезването на шефа на „Литекс" Ангел Бончев. Тази новина се допълва с подновината, че някои версии, по които работело разследването, почнали да капят като есенни листа.

voina.jpgИма и едно друго нещо, което се затрудняваме в коя графа да вкараме - събития или новини. Ще кажем, пък вие преценявайте. На 22 юни, неделя, президентът не е правил изявления и не е давал интервю за голяма медия. Разбихме ли ви?

Има и още нещо, до което се добрахме, но все още не е потвърдено от супер сигурен източник от ДАНС, ЦРУ и МОСАД. Вие обаче можете да пазите тайна, затова ще ви го кажем, пък да става каквото ще. В неделя Румен Петков се събрал с верни другари уж да отбележат нападението над СССР, но всъщност той назовал трите имена, които се закани да каже, ако продължават да го дърпат за опашката по случая с неговата оставка. Нали се сещате, дето ген. Валентин Петров каза, че е заговор на сили от БСП. Като казал Петков имената и верните му другари се гътнали по гръб. Така и не можал да ги попита, дали, според тях, народът ще се гътне по гръб, ако си отвори устата. А правителството?

Иначе на 22 юни температурите достигнаха 34 градуса. Това е и най-дългият ден през годината. Това не би трябвало да е новина за тези, които са били на урока по география в шести клас.

С една дума - не забравяйте с какво ни дари отминалата неделя: Бареков младоженец, Жорж пак политик, Миро до Шостакович, Петков плаши и жега. Не е малко. И все качествени.

Желаем спорна седмица.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 95850 |20.06.2008 Кубрат Пулев раздава крошета; Андреа - пак гола . 0| 6021 |19.06.2008 Откриват 30-ия кинофестивал в Москва . 4| 11691 |19.06.2008 Мис "Дупе 2007" е на "Островите на перлите" . 11| 14744 |19.06.2008 Професия “статист” или как “ядох свински крачка” от припляскване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads