Реклама / Ads
97| 37232 |27.03.2015 АКТУАЛНО

БОМБА! Л. Путина: Мъжът ми отдавна не е сред живите

.
Людмила Путина пред Die Welt?
Руският сайт pilar-lar-lar.livejournal.com излиза със сензационно интервю на Людмила Путина, като твърди, че то е дадено за германския Die Welt. От "думите" на Путина, излиза, че съпругът й отдавна не бил сред живите.
 
"Моят мъж, за съжаление, отдавна не е между живите. Принудена съм да призная това публично, защото не мога повече да гледам какво се върши от негово име. Това са страшни хора. Те не биха се спрели пред нищо. Боя се, че сега те ще убият мен и дъщеря ми, така както убиха и него.

Семейството ни не бива да се определя като идеално. Когато се омъжих, бях влюбена в офицер-разузнавач. Но реалността се оказа различна. Путин излезе подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се е съобразявал с мен, просто не забелязваше съществуването ми. Бях му необходима само като справка за състава на семейството и като майка на детето му. Трудно ми е да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше на мен. Животът с него беше изтезание.

Опитвах да се боря, неведнъж исках да подам молба за развод. Но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати в психиатрична клиника. Минах през всички кръгове на ада... Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго ме заключваха в изолатора, дълго не виждах слънчева светлина, не виждах хора...  От млада и уверена в себе си жена се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, приех всички условия, само за да изляза оттук.

Но това, което започна след неговата смърт, въобще не се подава на описание.
Тогава той минаваше през сложен период. На мен, разбира се, нищо не разказваше, стана още по-затворен. Месец преди смъртта му, една нощ, без предупреждение изведе дъщеря ни, даже не знаех къде.

А после той съвсем пропадна някъде. Една нощи вкъщи дойдоха някакви хора — някои от тях познавах, други виждах за пръв път. Преровиха всичко отгоре до долу, разгледаха всички книжа, чукаха по всички стени в дома ни. На мен казаха само едно нещо: «Ако искаш да живееш — мълчи». На всичките въпроси за мъжа ми накратко отговаряхаи, че той скоро ще си дойде, че има важно съвещание навън и че е в интерес на националната сигурност да не обсъждам това с никого. Няколко дни по-късно се появи първият му... дубльор. По-късно вече разбрах, че убийството на Владимир се е подготовяло предварително, но са го остранили тогава, когато първият му двойник е бил готов на практика да заеме неговото място. Външно той, разбира се, много приличаше на Путин — бях поразена. Но беше съвършено друг човек..

Някак си те успяха да проследят детето. И ми поставиха ултиматум — или ще играя ролята на предана жена, или нито аз, нито дъщеря ми ще оживеем. Нямах избор. Аз и преди това се стараех да избягвам публичните мероприятия. Изгарящото внимание на журналистите, интригите и сплетните — всичко това ми беше отвратително. Но да се преструвам на жената на чужд за мен човек беше още по-страшно.

Затова те готвеха двойник и за мен... И ако бяха успели да доведат моя двойник до по-голяма прилика с мен, щях отдавна да съм убита.

Успяхме да се спасим по чудо. По разбираеми причини не мога да посоча хората, които ми помогнаха да сложим край на тази страшна инсценировка и да се скрием. «Разводът» беше моето избавление. Сега живея в чужбина и всичко е наред. Но е страшно да виждам това, което става с Русия.

Хора, опомнете се! Вие живеете като просяци, едва свързвате двата края, защото безпощадно ви крадат и лъжат. И сега вече стои въпроса за оцеляването на коренното население на Русия. Ако не престанете да се боите и продължите да игнорирате това, което се случва в страната — няма да остането между живите", заключава Путина.

Материалът в оригинал вижте ТУК

превод: Фрогнюз
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 9886 |27.03.2015 София – гетото на Европа или най-бързо развиващият се град? . 4| 5532 |26.03.2015 БАБХ за Фрог: Не се проверяват съставките на добавките . 5| 5805 |26.03.2015 Ю. Ангелов за Фрог: Твърденията на Дилов-син за лобизъм са смешни . 3| 14055 |25.03.2015 В окото на Фрог: БГ детеубийците на XXI век

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads