Реклама / Ads
0| 6985 |18.04.2016 АКТУАЛНО

Борисов: Не ми е интересен Радан Кънев, ще си запуша ушите

.
Бойко Борисов
Не ми е интересен Радан Кънев. Не го слушам изобщо. Това каза гневно пред bTV премиерът Бойко Борисов, след като водещата Цветанка Ризова поиска да пусне запис с изказване на лидера на ДСБ. Ще си запуша ушите, допълни той. Премиерът заяви, че министрите Московски и Москов няма да бъдат уволнени.
 
Не броя ДСБ за опозиция. Те само си бъбрят на трибунката от парламента, каза още той.Благодарение на добрата дейност на всички институции, имаме повече приходи. Тези пари вместо да отиват в сивия сектор, ги даваме за социални помощи, каза премиерът на въпрос за корупцията и арестите в ДАИ.

Московски няма да бъде уволнен. Той съдейства за разкриването на тази престъпна схема. Помогна много", каза още министър-председателят и добави:

Убедени сме, че това, което Москов е направил с тези ваксини, не е в ущърб на държавата, обяви Борисов на въпрос трябва ли да има наказание за здравният министър Петър Москов във връзка с турските ваксини, предназначени за България.  Хората на Москов го предадоха, избягаха и го оставиха самичък.

Премиерът започна интервюто с коментар за корупцията. "Дори и да е малък проблем, става голям. Тази задача трябва да се свърши. Всеки, който пипа държавните пари, ще бъде наказан. Това, което ставаше през последните 20 години, не може да става и сега. И бях длъжен да предупредя партията. Всички трябва да дадем личен пример и тогава да говорим за другите".

Видя се при шефа с ДАИ, че милост за никого няма да има, отсече премиерът. Когато обединихме ДАНС, БОП, полиция, данъчни и митничари, както и наблюдаващи прокурори по различните проблеми, се събраха над 3 милиарда лева повече, посочи министър-председателят.

Той отговори и на въпрос за Делян Пеевски. Пеевски си отиде, напусна страната Вече няма да е дъвка за всеки. Като искаш нещо лошо да кажеш , кажеш Пеевски. Какво ще говорят после. Като слушам изказванията им, се забавлявам. Истински се забавлявам..., каза Борисов.

Да се обърнат към Сити банк. Защото като се прави такава сделка, се избира голяма банка  Единственот условие, което бях поставил бе да се вземат над 200 млн. лв. Държавата е взела над 200 млн. лв. Ако искаме ще си направим три фабрики. Сити банк е направила търговете. Министър Трайков направи тази сделка, обясни Борисов за продажбата на Булгартабак.






Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4811 |15.03.2016 Радан Кънев: Обществените поръчки са в едни и същи лапи . 18| 5723 |19.02.2016 Борисов: Младежът от Лондон ме подтикна да спра обществените поръчки . 79| 13077 |04.01.2016 ЦЯЛОТО интервю на Борисов: Путин ни обича . 1| 5293 |01.12.2015 Радан Кънев предложи независим прокурор да разследва "Яневагейт"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads