Реклама / Ads
0| 5710 |16.12.2013 АКТУАЛНО

ЧЕЗ организира детски хокеен турнир за трета поредна година

.
Над 80 деца до 10-годишна възраст се събраха на 15 декември в Зимния дворец на спорта в София за участие в детския хокеен „Турнир за купата на ЧЕЗ“. Събитието премина под патронажа на Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България. Турнирът бе организиран от компанията, съвместно с Националната спортна академия и Българската федерация по хокей на лед.
 

В състезанието участваха 6 отбора. Петър Баран – главен оперативен директор на ЧЕЗ България и зам.-кметът на столичния район “Студентски“- Велина Влахова откриха събитието, а то беше закрито от Европейския вицешампион в класическа борба - Нено Ненчев. Той награди малките спортисти с купи и медали. Бяха отличени също най-бързият играч и най-добрият вратар.

„Сред приоритетите на корпоративната социална отговорност на ЧЕЗ е развитието на младите  хора в пълноценни личности. Ние ги подкрепяме както в образованието, така и в спорта. Участието ни в детския хокеен турнир е важна инвестиция във възпитанието и здравословния начин на живот на децата, които са бъдещето на България“, каза Петър Баран.

ЧЕЗ стана официален спонсор на турнира по хокей на лед за деца до 10-годишна възраст  от февруари 2011 г. През последните години компанията подкрепи и организира различни спортни мероприятия, сред тях са международният плувен турнир в памет на легендарния треньор Стефан Попов – Замората, с участието на 420 деца от 30 клуба от България, както и ежегодният велокрос, организиран от Az-deteto.bg. Част от политиката на компанията е и  подкрепата за Българската федерация по триатлон и училищен спортен клуб „Хектор”.

Служители на ЧЕЗ редовно участват в Националната работническа спартакиада на енергетиците, а през 2012 г. се проведе първата Спартакиада за работещите в дружествата на ЧЕЗ в България, в която се включиха и деца.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6962 |06.12.2011 Жертвите на организираната престъпност се обединяват в движение „Св. Георги” . 3| 6783 |12.05.2011 За шеста поредна година Фондация „Работилница за граждански инициативи” организира наградите „Заедно”. . 4| 5014 |14.08.2008 Държавата закрива детските центрове . 5| 9689 |31.05.2008 Къде ми са детските ... игрички?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads