Реклама / Ads
5| 10783 |12.07.2017 АКТУАЛНО

Депутат от ДПС: Българското председателство ще се провежда в Брюксел! Кой го реши?

.
Велислава Кръстева
Някой е взел решение българското председателство на Съвета на ЕС да се провежда основно в Брюксел. Това е голямата новина, която научихме от Лиляна Павлова при изслушването й в анкетната комисия за НДК. Бомбата хвърли депутатът от ДПС Велислава Кръстева по НТВ.
 

Никой не знае кой и кога е взел това решение, възмути се Кръстева. Депутатът от ГЕРБ Тома Биков се опита да замаже скандала и заяви, че така излизало  по-евтино  на държавата. Той поясни, че депутатът от БСП  Румен Гечев е съобщил, че председателството ни може да бъде отнето.

 

Припомняме ви, че преди няколко дни, позовавайки се на дипломатически източници, Фрог нюз  за първи път информира, че има вероятност България може да не поеме председателството от 1 януари  догодина заради корупцията. След това Методи Андреев уточни, че от два месеца евродепутати  от различни страни са обсъждали такъв вариант.

 

Кръстева уточни още в предаването: Случилото се  с НДК е голямо мазно петно върху България. Казусът НДК отправи грозно послание към ЕС, грозно послание за корупция към Брюксел. Има съмнения, че 17-те млн. лв. са били използвани по усмотрение на Боршош, каза още тя. Според народния представител от БСП Атанас Костадинов НДК е Национален дворец на хаоса. "От 2015-16 г. се изискваше информация, но никой не я давал", каза още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5360 |11.07.2017 Станишев: България да има позиция за бъдещето на ЕС преди председателството . 12| 10321 |10.07.2017 Евродепутат: Ромският проблем ще доведе до гражданска война . 4| 7312 |08.07.2017 Плевнелиев: Председателството на ЕС е трябвало да се провежда в Бояна, а не в НДК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads