Реклама / Ads
0| 9479 |11.09.2014 АКТУАЛНО

Дилъри от Перник крият дрога в опаковки за солети

.
Дилъри от Перник крият дрогата в опаковки за солети. Това бил коронния номер на Цецо Перчема, който сега излежава присъда за наркотрафик, съобщиха източници от местната полиция. Любопитното е, че именно той е човекът, който реално държи дискотека „Инсигния” в миньорския град. Преди няколко дни там беше пребит екип на TV7 и няколко момчета от отряда за прочистване на града от дилъри - Зелени барети.
 

Според разследващи след като влязъл в пандиза Цецо поверил заведението в ръцете на един от най-верните си хора-Калин Кинтата. Твръди се, че той върти бригада от 50 души, които разнасят наркотици в града. Според оперативните разработки навремето Калин работел за една от най-влиятелните наркобанди в града, ръководена от Малката Федка. След това, обаче се отделил и започнал сам да си „изкарва хляба”. Перчема, който се занимавал с наркотрафик бързо го привлякъл на своя страна. Любопитното е, че навремето Цецо извършил едно от най-дръзките престъпления по соц време и дори останал в архивите като първия сериозен апаш. Той извършил първия обир на Кореком в миньорския град, спомнят си униформени. След това се впуснал стремглаво в бизнеса с дрога.

 

При една от засечките през 2007 година, ченгетата го спрели за проверка между София и Перник.  Компания му правел сегашния шеф на фирмата, която охранява „Инсигния” Емо Боксьора. Направило впечатление, че в колата има много пакети със солети. Пред проверяващите Цене възкликнал: Те са голямата ми любов. При обстойна проверка, обаче станало ясно, че вътре няма хлебни изделия, а високококачествен хероин. За това той получил условна присъда. Интересен факт е, че Перчема има взимане-даване и с друг известен наркобос- Стоян Драгановеца. Твърди се, че жената на Цецо роботи в имението на Драгановеца.

 

След като на бял свят излезе, че в „Инсигния” се предлага дрога като топъл хляб стана ясно, че на местните хора им е дошло до гуша от това. Поради тази причина младежите са се обединили в група за прочистване на града от дилъри, известна като Зелени барети.

 

Фрог се свърза с шефа на органицацията Мартин Илиев, за да се разбере какви са намеренията на членовете й. Вижте какво каза той в рубриката „Интервю”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6702 |23.02.2014 С камери ще ловят наркодилъри . 2| 9371 |09.02.2013 Разследването на убийството на Мирослава от Перник приключи . 6| 9677 |31.05.2012 Земетресението в Перник било феноменално в световен мащаб . 15| 10363 |03.01.2012 Знаем къде се крият Таки и Малкия Маргин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads