Реклама / Ads
0| 6291 |20.08.2008 АКТУАЛНО

Джеф Скот Сото си хареса Бургаско; кани и Europe за концерт

.
Вокалът на легендарните рок банди Ингви Малмстийн, Талисман и Джърней - Джеф Скот Сото отново ще радва почитателите си по Черноморието.
 

 

Вокалът на легендарните рок банди Ингви Малмстийн, Талисман и Джърней - Джеф Скот Сото отново ще радва почитателите си по Черноморието. След като в края на миналия август той се включи в турнето на АХАТ, сега рокаджията, който бил харесван от легендарните Queen за заместник на Фреди Меркюри ще пее край Созопол в комплекс Laguna Beach.

Концертът е на 22 август от 21 ч., като освен Джеф на сцената ще се качат Коцето Калки и Цецо Елвиса. Входът е 25 лева, вход плюс куверт за ВИП зона се харчи за  70 лева. Билетите за първа зона са по 60 лева, а място от джакузи бара на покрива струва 50 лева.

Джеф Скот Сото имаше идея и да заснеме своя най-нов клип в Бургас, където възнамерявал да покани в Бургас Глен Хюз и шведите от Europe за съвместен концерт през следващата година. Той се срещнал и с кмета Димитър Николов и харесал идеята няколко кадъра от клипа да бъдат заснети в кабинета му. Бургазлии се надяват да видят Сото и на своя сцена, където той вероятно ще излезе с група  Г. Р. А. С., с които свири и миналата година. Предстои да бъде уточнена датата на концерта.soto.jpg

Зад гърба си Джеф Скот Сото има над 60 албума с негово участие. В тях изпълнителят си партнира с редица невероятни китаристи и музиканти - Ван Хален, Аксел Руди Пел, Браян Мей, Глен Хюз и много др. Въпреки участията си в тежки метъл и хард рок банди той предпочита по-мелодичните и солови изпълнения, за което говори и фактът, че през последните години Джеф Скот Сото развива солова кариера. Пак през тях той откри българската публика, която радва периодично.

През зимата Сото зарадва и софиянци, а почитателите му се надяват, че и тази година той ще остане верен на режима да се появява у нас по два пъти - лете на морето, зиме в столицата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6128 |19.08.2008 Маниаци записаха новите парчета на U2 . 2| 8138 |16.08.2008 Удостоиха пингвин с рицарско звание . 1| 7465 |15.08.2008 Силвестър Сталоун ще рекламира руска водка . 0| 6958 |15.08.2008 София поздрави Рим с културен букет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads