Реклама / Ads
20| 19531 |07.08.2018 АКТУАЛНО

Т. Дончева: Ударът с акцията ”Бенчев-Очите” е умишлено нанесен от ГЕРБ

.
Татяна Дончева
Всички политически партии са оплетени в тези казуси. Най-вече ГЕРБ. Те имат възможности да нанасят на своите политически противници удари, които да не могат да върнат. ГЕРБ имат най-големи възможности да реализират властта. Щетата за БСП и ДПС е очевидна и смятам, че е умишлено нанесена от ГЕРБ. Така Татяна Дончева коментира акцията ”Бенчев и Очите”
 

Някой е казал на Митьо Очите да напусне страната. Той е изваден навън, за да хванат другите двама - Бенчо Бенчев и Несрин Узун. Близки до Очите в Националната сигурност са го информирали, допълни Дончева от "Движение 21".

 

Тя опита да разсее част от неяснотата около казуса Бенчев-Очите като изтъкна, че Митьо Очите няма какво да прави като консултант на охранителната фирма на Бенчо Бенчев. "Желязков не може да има фирма, тъй като има присъда. Очите не е известен като експерт по сигурността. Какво ли прави там?", добави Дончева.


В момента в парламента всички са представители на една политическа сила – БКП. Различни нейни кланове и крила. Тези хора не се самоизбират. Българският народ има опрощаващо отношение. Той е сеирджия. Къде са по време на изборите тези, които плюват управниците? Българите гласуват за победителя, а не за тези, които ще отговорят на изискванията им, поясни политикът.

 

Българският политически живот трябва да позволява на хората с идеи, но не с много пари, да могат да се включват в системата. Когато политиката се определя от парите, всяка политическа партия ще има нужда от някой Бенчо. Така се взимат медии, социолози и бизнесмени. Ако искаме нормална политическа система, то значително трябва да са намалят парите от предизборните кампании, които отиват за медии. Около 95% от разходите отиват за медии. Всеки трябва да има право и възможност да се състезава, категорична бе Татяна Дончева.

 

За финал на разговора тя подчерта, че това, което се случва в България от последните десет години, предвещава катастрофа. "Случващото се с футболния отбор "Левски", ще се случва и с държавата. Дилетантство, отсече лидерът на "Движение 21" пред Bulgaria ON AIR.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 20039 |13.04.2018 Татяна Дончева: Пеевски държи на каишка половината от министрите . 14| 12913 |12.02.2018 Neue Zuercher Zeitung за акцията на Цацаров: Данъчен инспектор в огледалото за обратно виждане . 29| 15182 |03.02.2018 Татяна Дончева: Гейовете в политиката са влиятелна общност, гейското лоби в България е мощно . 19| 16806 |18.11.2017 Т. Дончева: Караянчева е партиен секретар, метачка на плювни, Цецка ще ни се види Айнщайн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads