Реклама / Ads
11| 11123 |02.04.2019 АКТУАЛНО

ПР експерт за Фрог: Охраната на Пламен Георгиев ще го пази от журналистите

.
Весислава Танчева
Охрана на Пламен Георгиев му е сложена не заради заплаха, а за да бъдат гонени журналистите. Завръщането на репортерите, които задават въпроси, вдъхна смелост на колегите им и Пламен Георгиев ще може да се брани от тях. Това заяви пред Фрогнюз ПР експертът Весислава Танчева.
 

Хората по висшите етажи на съдебната власт никой не може да ги съди, никой не може да ги контролира. За разлика от премиера, над който стои НС, над прокуратурата стои ВСС и Инспекторатът, които все едно не съществуват. Именно затова хора като Пламен Георгиев и Иван Гешев се държат така, сякаш са недосегаеми.

 

Цветанов също се чувства недосегаем. В „Панорама” се изтърва и заяви: „Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже”. В този исторически момент наистина няма кой да го накаже. Виждаме, че хората, които са скрили предишните му нарушения, са издигнати във властта. Пламен Георгиев от шеф на КПОНПИ стана шеф на голямата комисия, съдържаща всички антикорупционни органи.

 

Пламен Георгиев се държи така, сякаш няма кой да го осъди дори вербално, няма кой да го накаже, защото над него не стои никой, освен ВСС, съставен от такива като него.

 

Все още нямаме правосъден министър. Защо? Може би не е чак толкова нужен, след като мина цяла седмица и няма номинация. Стандартът, който е зададен за правосъдните министри е, че може и без тях. Когото и да предложи Борисов, не може да се очаква да бъде още един вълк сред стадо. Няма да има втори Лозан Панов, а ще има втора Цецка Цачева.

 

Чувството за безнаказаност дава увереност и на зам.-главния прокурор Иван Гешев да говори подигравателно и арогантно с журналистите. Съвсем доскоро тези хора се чувстваха безопасно в медийното пространство. Каква бе реакцията на Цветанов на въпросите на Миролюба Бенатова – той е втрещен, ужасен, забравил е 10 години как се задават журналистически въпроси. Същата е и реакцията на Гешев.

 

ГЕРБ, бидейки 10 години на власт, отдавна са преминали точката за връзка с реалността. Именно това ще ги свали от власт. В един момент редовият избирател ще провиди, че царят е гол. Никакъв пиар няма да помогне. Това, което ще помогне, е минимализирането на щетите. Така направи премиера с Цецка Цачева и зам.-министърката на спорта. Малко по-трудно се случи с Цветанов, защото той е моторът на ГЕРБ. Никакъв пиар не помага в такива ситуации.

 

Що се отнася до пиара, управляващите ни ползват едни и същи пиар техники и затова поведението им е еднакво. Но пак повтарям в нашата действителност никакъв пиар не помага.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 41609 |25.03.2019 Само във Фрог: И шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов? . 18| 17710 |23.03.2019 PR експерт: Отсъствието на Цветанов е дирижирано . 12| 16585 |20.03.2019 Октай пред Фрог: Прокурорите няма да разследват Цветанов, всички са в кюпа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads