Реклама / Ads
16| 12278 |20.01.2021 АКТУАЛНО

Елена Гунчева към гербоидите: Едно читаво нещо не направихте, бре!

.
Елена Гунчева
Гербоидите от цяла България зверски стискат палци построеното от Онуй да издържи поне до изборите. Потьомкини села, това е построеното от гербоидите. Как едно читаво нещо не направихте, бре! Ама едно поне!
 

Писна ми от кривите ви магистрали, които се ремонтират през два месеца след пускането си, писна ми от изпочупените ви и пропаднали нови тротоари, писна ми от падащите ви мазилки и тавани. А днес и метрото ви, гордостта на най-крадливият и корумпиран премиер в Европа, също пропадна. Пътят към Рилският манастир няколко дена след откриването….списъкът е дълъг 13 години!

 

На некадърниците от ГЕРБ все някой друг им е виновен за некадърното строителство, а и всичко друго, до което са се допрели. Комунисти, Путин, Нинова, Радев, Орешарски и тулупите, които не ги оценяват. То на кривата ракета космосът винаги й е крив!


Факт е, че работите единствено по мобилизиране и усъвършенстване на корупцията. А в цялата държава и фирмите – изпълнители на обществеи поръчки, са назначени топ-некадърници, които на две магарета сено не могат да разделят. Но пък са верни кадри на гербоидите! Как няма да са верни, на свободния пазар ще умрат гладни с тази липса на акъл и образование и каквато и да било компетентност. То във всяко едно управление е имало некадърници, но единствено ГЕРБ го превърнаха в задължително изискване за участие във властта и администрацията.

 

Също е факт, че от всяка обществена поръчка се отклояват поне 50 % за подкупи, тоест кражби! А при критерий „най-ниска цена“, смятайте какво остава за материали и труд?!? Но важното е Онуй да отреже лентичката, да се нафотка с местните недоуважени лелки и да разправя какво бил направил за нас! Факт е, че няма едно качествено нещо, свършено от ГЕРБ! Това, което построиха, с един сняг и дъжд може да се измие и пропадне!

 

Проблемът е, че наглостта им просто няма паралел в историята. Дотам да ни казват да ходим пеш, като не Му харесваме магистралите. Ама, оуууу, ПКП, ходи си пеша, ве! Със засилка!

 

И гербоидите създадоха един сериозен проблем – качествените кадри отдавна се изнесоха оттук. Много свестни фирми фалираха, защото не са близки до управляващите. Контрол се упражнява от калинки, които смятат бюрото за хранилка и не се напъват да разбират от нищо. И когато тези ходят /ако ще и пеше, ве/, ще трябва да изграждаме държавата от дъното!

 

Ходете си, бееее! Ако ще и пеша!

 

Елена Гунчева




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 103| 16521 |14.11.2020 Елена Гунчева: Ибрикчийството като начин на живот . 44| 10052 |09.10.2020 Елена Йончева: Резолюцията е огромен шанс да се откъснем от този авторитарен режим . 35| 10704 |22.07.2020 Елена Гунчева за протестите: Завой с чупка и към основата: Мутри - вън! Гешев е позор! . 22| 15912 |10.07.2020 Адв. Гунчева поиска незабавната оставка на Иван Гешев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads