Реклама / Ads
21| 12693 |30.03.2012 АКТУАЛНО

Елеонора, сестрата на убитата Мирослава, влезе в болница

.
Мирослава и Елеонора (вдясно)
Сестрата на убитата Мирослава от Перник - Eлеонора, е постъпила в болница. Тя е настанена във ВМА – София. Преди това лежала няколко дни в пернишката болница, но там не могли да поставят ясна диагноза за заболяването й.
 
След няколко дни лечение тя била преместена във Военно медицинска академия.

За влошеното здравословно състояние на младата жена, която месеци наред се бореше за активизиране на издирването на отвлечената й сестра, съобщила майка й. Тя се обадила на човек от Гражданското движение за защита на жертвите на организираната престъпност „Св. Георги”.

Лекари предполагат, че кризата е следствие от преживения стрес след 7 ноември 2011 г., когато 17-годишната Мирослава изчезна след тренировка по карате в Пернишката спортна зала. Елеонора седмици наред не спираше да посещава полицията и да настоява за по-голяма активност при издирването на сестра й. След това тя потърси помощта на медиите. Дни наред неотлъчно до нея бе Катрин Маркова, чиито син бе отвлечен преди близо четири години от групата на „Наглите”.

Влизането на Елеонора в болница съвпадна с изпитите за постъпване на работа в системата на МВР. Тя не искаше да говори за тази своя амбиция, но призна че има намерие да търси реализация като полицай. Желанието се аргументираше с жестокото убийство на Мирослава. „Трябва да се спре това безумие да бъдат убивани деца!”- категорична бе Елеонора в едно свое интервю за Фрог нюз неотдавна.

Преди да постъпи в болница тя се вълнувала силно от резултатите от експертизата, която трябва да установи дали вторият участник в убийството на Мирослава – Марио Любенов – Заека е психично болен или може да отговаря за постъпките си.

Тежък удар на семейството нанесе и бившият приятел на Елеонора Борислав, който заяви пред парламентарните комисии, разследващи трагедията с Мирослава, че бил готов да плати откупа за отвлеченото момиче. Самата Елеонора нарече думите му лъжа. Пред нея той бил заявил, че няма да плати и стотинка, защото щели да го изнудват след това за брат му, майка му и пр. Думите на Елеонора бяха потвърдени и от участници в разследването, пред които Борислав изтъкнал същото и дори казал, че няма да става „подвижна касичка”.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 8365 |29.03.2012 Здравко Георгиев: Нашите мъчители в Либия сега са управляващи . 19| 6941 |27.03.2012 Дянков в САЩ, Добрев в Москва . 16| 25501 |23.03.2012 Вижте убийството на Самоковеца . 17| 6704 |21.03.2012 Румъния се прицели в родния черноморски шелф

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads