Реклама / Ads
16| 80334 |22.11.2012 АКТУАЛНО

Еротика на къра и в обора - красива и привлекателна

.
В Украйна са без задръжки на полето...
Еротиката отдавна занимава умовете и емоциите на хората, които се занимават с фермерски труд. В полето, обора или на трактора, винаги може да се открие красотата на женското, а и на мъжкото тяло.
 
Да се поразровим в темата ни даде повод великолепното хръмване още преди година-две на сайта Фермер.бг да издава еротичен календар. Той се радва на голям успех сред селскостопански и не само такива труженици. Защото красивото винаги е крнасиво, радва окото и възпитава естетически вкус, който опредлено куца, откакто чалгата и простащината избутаха всичко край тях с лакти и ритници и се настаниха в ложата на обществения ред у нас.
Календарът на Фермер.БГ е под мотото „Изберете продукцията на българските фермери!“ и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители, съобщава самият сайт Фермер.БГ. Подкрепяме.
Така е по цял свят. Цивилизовано отношение и красиви фотосесии.


Фермерството и еротиката са били свързвани още в древността. Този каменен барелеф от Индокитай нагледно показва как е ставала тази работа.



В днешно време нещата не са се променили кой знае колко. Ето една агрономка, която е доволна от завършилата есенна оран в Дания.



След тежкия труд на полето, няма нищо по-приятно от една освежаваща баня. Е, условията са повече романтични, отколкото комфортни, но чистия въздух компенсира.



В Холандия селските девойки не познават силикона. А и нямат никаква нужда от него, както се вижда от пищните им форми, с които Господ ги е надарил.



Пред старата селска къща: боса, прелестна и спокойна.




Да предадем млякото навреме. Това е девизът на тази кръшна германка, която се грижи всяка работа да се свърши качествено и в срок.




В Швейцария също се грижат за кравите да пасат свежа трева и съответно да се отблагодаряват с прекрасно мляко. Такива пастирки знаят как да постигнат високи резултати.




Млякото е предадено, време е за кратка почивка, докато дойде превозът за гюмовете. Сигурно е, че шофьорът бърза, за да не изпусне вълнуващата гледка и да спази графика...




В Англия грижата за селскостопанската техника е първостепенна задача на всеки уважаващ себе си фермер, както личи от този фотодокумент.




Мъжете фермери не отстъпват в някои отношения на свежите девойки. Изваяни тела и кънтри парчета предлага тази реклама.



Този екземпляр може да запали всяко женско въображение. Но в случая той е загрижен за посевите и пресмята какъв ще е урожаят тази година в американския щат Аризона.



В Бавария жътвата е в разгара си, но след усилен труд, се полага и сладка почивка на чист въздух.




Тази девойка се е ориентирала към отглеждането на пилета. Разбира се, става въпрос за напълно свободно отглеждани животни. Свободни моми, отлеждат свободни животни. Хармония.

ВНИМАНИЕ! Achtung! СЛЕДВАЩАТА СНИМКА Е САМО ЗА ЛИЦА НАД 16 ГОДИНИ И ХОРА СЪС ЗДРАВИ НЕРВИ.

Разбира се тази сцена е напълно логична и е част от фермерската действителност. Такъв е животът. За съжаление все по-рядко се случва сексът по този начин, тъй като в много от българските села останаха предимно самотни старци, които се чудят как да оцелеят и едва ли в съзнанието им се появяват еротични картини. Освен в спомените от едно време. Ех, едно време какъв секс падаше...

Вили Витали
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5720 |11.06.2008 Да си красива не е лесно, а да носиш пушка съвсем . 7| 6626 |06.01.2008 Красивата българска съпруга на унгарския премиер го доведе в Банско . 5| 27205 |28.06.2007 Елеонора Манчева – най-красивата омъжена жена на света . 4| 6486 |18.06.2007 Българи развенчаха 8 мита за жените, един от тях е, че дамите гледат по-малко еротика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads