Реклама / Ads
4| 5822 |05.06.2015 АКТУАЛНО

Ето го извергът Милко - пребил дъщеричката си

.
Иврегът Милко Стоянов
"Не съм бил детето си, бих жена си, защото тя го би. След това съседите ме биха. Никога не съм го удрял. Жена ми замина бременна за Франция да проституира и се върна след година". Това заяви 25-годишният Милко Стоянов, срещу когото са повдигнати обвинения за опит за умишлено убийство и блудство с дъщеричката му.
 

Момиченцето, което е едва на година и 9 месеца, бе прието по спешност в Реанимация на УМБАЛ "Света Марина" на 2 юни в състояние на кома и множество наранявани и с риск за живота. В момента детето още се бори за живота си и е на изкуствено дишане. Според първоначалните експертизи детето е било бито в продължение на 10 дни, тъй като по цялото му тяло има множество наранявания, като са засегнати четири различни области и органи от жизнено важно значение. Състоянието на детето и нараняванията са толкова жестоки, че лекарите, които се грижат за него, трудно понасят гледката и всеки път, когато трябва да коментират има ли промяна в състоянието му, се разстройват, предаде "Петел".

Според съда изводите на съдебно-медицинската експертиза, както и сведенията от разпити на свидетели са еднопосочни и подкрепят обвинителната теза. Самият съдия, който определи най-тежката мярка за неотклонение на бащата, посочи, че става дума не просто за насилие, а за бруталност и за явно изразено незачитане на човешкия живот и здраве. Обвинението за опит за умишлено убийство законът предвижда наказание от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. А по обвинението за блудство - от 1 до 5 години затвор. В рамките на съдебното заседание стана ясно, че, след като е избухнал зверският скандал в дома на Милко в кв. "Максуда", той е тръгнал да бяга, но комшиите са го подгонили и пребили, като единствено намесата на полицията го е спасила. Въпреки това Милко поиска да бъде освободен под домашен арест, но съдът отхвърли молбата му.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5022 |05.06.2015 Ремонтът на "Цариградско шосе" вбесява столичани . 16| 8120 |05.06.2015 Продължава чалга-барикадата на Адамов в Свищов . 7| 5049 |04.06.2015 Фрог научи: Съдиите се запекоха, не дават лесно СРС-та . 39| 8747 |04.06.2015 Сугарев: Твърдя, че Искров фалира КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads