Реклама / Ads
6| 11227 |02.06.2015 АКТУАЛНО

Фрог научи: Полицаят, който взима от джебчийките във Варна, закриля и наркобос

.
Варненският ъндърграунд ври и кипи след серия от предателства и арести
Полицейският началник, който закриля наркобосовете Полковника и Стамата, взима пари от джебчийките във Варна. Това съобщиха за Фрог нюз разследващи.
 

Примката около врата на служителя на МВР започна да се стяга след като хората на Стамата брутално се саморазправиха в морската столица със осъденият за дрога Юлиян, известен още като Еди. При зрелищния екшън няколко момчета слязоха от голф с метални пъти и потрошиха предното и страничните стъкла на мерцедес, тероризирайки пътуващите в него. Твърди се, че Стамата също е бил на място, но с БМВ 5 като страничен наблюдател.

Полковника и Стамата, които са баща и син, са се чувствали недосегаеми години наред заради чадъра, който са имали от местната полиция и конкретно от въпросния служител. Твърди се, че след като поел управлението на едно от районните, голяма част от територията на Варна била под контрола на двамата наркоиграчи. В момента се проверява информацията дали въпросният полицаи е ходил със Стамата да пирува в известно с побоищата си нощно заведение. Еди попаднал в полезрението на Стамата заради това, че се правел на играч от високо ниво. След като изтърпял присъдата си в МВР няма оперативни данни той да се е върнал към бизнеса с дрога. Въпреки това демонстрирал завидно състояние, което накарало Стамата да се уплаши за контрола върху територията си. Според информация на Интриги.бг. пребитият дилър вече е в гипс. Жена му, с която е бил в колата, станала свидетел на кървавия екшън е с нервна криза. На местопрестъплението са открити очевидци и металните тръби, с които е действала наказателната бригада.

В момента разследващите са насочили вниманието си върху престъпната дейност на Стамата. Оказва се, че за него има много оперативна информация, но на практика никога не се е стигало да задържането му. Никой от ръководството на МВР не може да посочи причините за това. Твърди се, че след ареста на хората на друг популярен герой от местния ъндърграунд- Иво Гела, пластовете в престъпните среди активно са се раздвижили. Не се изключва вероятността да се стигне и до по-сериозни сблъсъци, прогнозират от МВР.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 11669 |01.06.2015 Осман Октай пред Фрог: Делян Пеевски е финансовият посредник на КОЙ . 15| 12609 |28.05.2015 Фрог научи: Светлозар Лазаров ходатайствал да назначат кумеца му в ДАИ . 41| 15197 |27.05.2015 Юристи пред Фрог: Цацаров ще е новият министър-председател . 35| 13685 |27.05.2015 Фрог око: В Агенция за бежанците клокочат вулкани под мнимото затишие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads