Реклама / Ads
11| 7376 |07.01.2016 АКТУАЛНО

ФРОГОКО! Таен протокол от Кьолн: Можеше да има мъртви

.
"Благодарим, г-жо Меркел" и "Бедният Кьолн", пише на плакатите на протестиращите
Таен полицейски протокол за събитията в Кьолн в Новогодишната нощ се превърна в документ на страха и безпомощността. Рапорт на полицейската служба описва ужасяващия секс-моб (по аналогия на флашмоб) и прави събитията още по-осъдителни, пише днес в. Билд.
 
Германският таблоид се позовава на доклада на водещ полицейски служител, който е бил очевидец и участник в събитията от драматичната нощ. Той бил повикан заедно с подопечните му като подкрепление за частите, намиращи се в центъра на града до гарата и Кьолнската катедрала.

Това, което описва служителят, е шокиращо. По пътя към гарата полицаите научили за случващото се от възбудени граждани с плачещи деца.

На площада пред стълбите на катедралата видели няколко хиляди, предимно мъже, които имали вид на мигранти и хвърляли в тълпата всевъзможни запалителни смеси, най-вече в бутилки. Появата на полицейските сили не ги респектирало ни най-малко, повечето мигранти били видимо пияни. Появили се и множество плачещи и шокирани момичета и жени, които разказали, че са станалиобект на сексуално посегателство.

Билд посочва, че над 100 са подадените сигнали за  грабежи, кражбии сексуални посегателства от въпросната нощ. И цитира своя източник, който казал дословно: „Ja, wir ließen Verdächtige laufen“ (Да, ние оставихме заподозрените да си отидат, да избягат).

превод: Фрогнюз

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5817 |21.08.2014 Изборът на съдия №1 - нито таен, нито равнопоставен . 1| 6772 |22.07.2013 Кралското бебе се ражда по протокол . 60| 11488 |18.03.2011 Вадят таен документ за АЕЦ "Белене" от 1997 г., по-стар е, контрира П. Блъсков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads