Реклама / Ads
16| 6876 |04.01.2015 АКТУАЛНО

Гадателката Гюкчен прогнозира бунтове през февруари

.
Гюкчен
Гадателката на боб Гюкчен прогнозира в предаването „Денят започна в неделя“ по БНТ, че 2015 година ще е първата успешна от последните три години насам. Според нея, два пъти в годината ще има природни катаклизми, но няма да бъдат толкова сериозни, колкото през 2014. Новата година, обаче, ще бъден бедна.
 
„Февруари виждам хората пак да излязат на улицата“, каза Гюкчен. През март-април ще има смяна в кабинета. „Тази широка коалиция тръгва да се разпада февруари месец“, добави тя.

"Обмислям вариант да напусна България“, обясни Гюкчен. „Аз искам да го защитя Лютви Местан. Трябва да го има това ДПС“, добави леко объркано тя. Гюкчен поясни, че понеже била от турски произход, я обвинявали, че прогнозите й са в услуга на ДПС. Тя се разплака и за това, че делят хората в България на българи и турци, а тя винаги се е смятала за българка.

Подобни предсказания направиха и колегите й – астрологът Люмиер и нумерлогът Ели Маринова. „Българи, бързайте, особено тези, които сте в частния бизнес, до август използвайте доброто разположение на планетата Юпитер за вашия бизнес. След август ще има стагнация“, заяви Люмиер.

По думите му, годината ще бъде най-успешна за огнените знаци. Водните знаци ще имат проблеми в определени месеци, през които Меркурий ще променя движението си, което означава, че ще изисква от въпросните зодии да правят промени.

След 14 март Люмиер вижда природни катаклизми. В политическо отношение трудно ще бъде през май. „Може би тази година ще има избори 2 в 1“, каза още той.

Според Ели Маринова, цифрата 8, която е сборът от цифрите 2015, означава, че тази година и проблемите и успехите ще са на едро. „Ще има превес политиката, не дипломацията“, каза тя и добави, че има опасност новата година да е по-напрегната от старата.

Нумерологът вижда природни катаклизми през август и април. „Март и април влизат в политиката нови лидери, може да има ремонт на кабинета“, прогнозира тя. Според нея, още от януари ще започне да се говори за влизане на България в Шенген, но цяла година няма да има яснота по въпроса.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5878 |04.01.2015 Богат, беден по индонезийски* . 5| 6855 |04.01.2015 Къркани австрийци изправиха на нокти аерогара София . 1| 4594 |04.01.2015 Рекордно ниски лихви по влоговете и през 2015 г. . 37| 6368 |03.01.2015 Шаламанов: Срив на държавата е превръщането на армията в Гражданска защита

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads