Реклама / Ads
36| 9912 |11.05.2015 АКТУАЛНО

Гамизов: Рекетират "Борисов 2" да подкрепя Путин

.
Стефан Гамизов
Вече не мога да си затварям очите пред очевидните факти, макар и да съм един от виновниците, че го има това правителство! Има някаква руска причина, която рекетира правителството и го кара да бъде потайно подкрепящо политиката на Путин.
 
Разбира се, мога поименно да назова хора в службите за сигурност, енергетиката и други държавни, законодателни и съдебни власти, които провеждат тази политика. Това пише във фейсбук експертът Стефан Гамизов.

Но, не това е важно! Важно е да намерим отговор, защо това не се променя? С какво е зависимо правителството и тези структури и власти от Путин? Корупция? Политическа обърканост или балканско безхаберие? Вербувани от руските служби хора и през тях директна диверсия срещу ЕС и НАТО? В събота вечер, далеч от очите на правителството, руската агентура в енергетиката в лицето на топ началници е нея, се събра и взе някои решения свързани с "Южен поток" и 7-ми блок в Козлодуй, както и с най-голямата ТЕЦ на Балканите (Марица Изток 2). Имам представа от всяка казана от тях дума, както и какъв инструктаж са получили от обичайните заподозрени руски лейтенанти в България от бандите на "богомилите" и "овчарите". Обсъждали са как да свалят правителството с вдигане на цената на ел.енергията след 1-ви юли, когато в началото на тази есен започнат да идват новите сметки с новите цени, пеиу още той.

Разпределяли са бъдещи рушвети от "Южен поток", 7-ми блок, продажбата на ел.енергия на ниски цени за финансиране през търговията й в Гърция и Западните Балкани на руски политически диверсии, както и как да запазят под руски технологичен и корупционен контрол АЕЦ "Козлодуй". Говорели са дълго как да забавят или провалят проектите за добив на български газ в Черно море, междусистемните газови връзки и да не се допусне внос на по-евтин газ в България от терминала за втечнен газ в Гърция...Всъщност, реално са обсъждали държавен преврат, макар и да са говорели основно за корупция. Защо тези хора са недосегаеми в България и правителството е безсилно пред тях? Знам част от отговорите, но те са напълно неприемливи и обричат българите на мизерия и безпътица, а българската държавност на дезинтеграция!, категопричен е Гамизов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4715 |05.05.2015 Гамизов: Не е геройство да плащаш сметките, с които те крадат . 46| 6100 |28.01.2015 Гамизов: Брюксел каза истина, която знаем, но не променяме . 24| 10494 |26.11.2014 В. Вацев: Задачата на "Борисов 2" е да не допусне "Южен поток" . 12| 7404 |17.06.2011 НС гласува вота на недоверие към кабинета "Борисов"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads