Реклама / Ads
8| 7042 |13.04.2017 АКТУАЛНО

ГЕРБ и Патриоти: Готови сме да управляваме до 2021 година

.
Готови сме да управляваме до 2021 година. Това казаха ГЕРБ и Патриотите пред журналисти след поредните преговори между двете партии.
 

Изправяме се пред вас, за да ви информираме, че преговорният процес за изготвяне на обща програма вече е завършена,  заяви Валери Симеонов от Обединените патриоти . Кипя сериозен труд по изготвянето й. В нея са заложени основните приоритети, които смятаме, че трябва да бъдат реализирани, каза Симеонов. И допълни че програмата може да носи името 17/21. "Вариантите с участието на БСП, ДПС или ВОЛЯ са неприемливи. Положихме усилия добросъвестно и отговорно изработихме този документ, който ще бъде основата на управлението ни. Благодаря на колегите, които работеха денонощно. Всяка страна направи необходимите отстъпки", каза той. "В програмата са заложени основните приоритети, които трябва да бъдат ревизирани. Обединени сме твърдо около тази програма, която поемаме ангажимента да реализираме в рамките на това управление“, коментира още Симеонов. По думите му в резултат от изборите в края на март, не е имало много възможни комбинации за съставяне на бъдещо правителство и съгласно решенията на българския народ, са длъжни в името на интересите на България да постигнат обща програма и да реализират общо управление, тъй като други варианти няма.

 

Благодаря на преговорните екипи, които се споразумяха за кратко време. Винаги съм считал демокрацията за нещо свята, а нейното най-добро дело, са изборите, в които народът си казва думата. Това заяви  Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ. "Водихме се от принципа - България над всичко. Преди няколко дни имаше много голям вододел. Чисто математически, ако не се бяхме разбрали, отивахме на нови избори да се озовем в същата ситуация", добави той. "Влизаме в най-светлите празници. След ни е най-хубавият ни празник, пожелавам на всички да славим Господа, без него нищо не може да се направи. Карайте внимателно, свикнахте да пътувате по хубави магистрали и стотици хиляди заминават за чужбина. Материалът, който подписваме е добър. Умишлено за структура и за постове не сме говорили, искахме първо да е ясна програмата. От понеделник ще решим кой ще заеме министерските кресла", заяви Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3880 |16.03.2017 Деница Златева: Ще сме готови за горещата точка на Брекзит . 2| 3921 |03.02.2017 Радев в Малта: Трябва да сме готови за мигрантска вълна . 2| 3995 |26.01.2017 Гърците са готови за блокада на границата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads