Реклама / Ads
50| 17107 |14.12.2015 АКТУАЛНО

Гриша Ганчев се изправи срещу диктатурата

.
Гриша Ганчев Източник: Булфото
Поклон пред човека, който се противопостави на синия футболен фашизъм! Сектор „Г“ трябва да свали маските и да скандира „Долу ГРОБ“! Драмата стигна своята неизбежна кулминация. Пред очите на цялата страна отборът на „Литекс“ бе ритуално посечен от съдийската „проститутка“ Г. Йорданов.
 
Между другото - счетоводител на Б. Михайлов, изпълнил поръчката на хунтата ГЕРБ и мафията, което всъщност е едно и също. В рамките на 45 минути България видя за какво пиша и говоря от четвърт век насам.

Да си призная обаче никога не съм предполагал, че синият футболен фашизъм ще стигне чак дотам. При идентични ситуации – жълт картон за „рецидивиста“ В. Минев, но червен за Йонсен, след това лакти срещу Гълъбов, непозволена атака на Бедоя срещу вратаря Винисиус, но още веднъж червено за Перес и … дузпа!? Оставаше само съдията да вземе топката и да я хвърли във вратата на гостите. И това щеше да мине под знаменателя на „обществената поръчка“, по която властта строи сектор „А“ на „Герена“…

Дните преди мача в Подуяне просветлиха картината и за слепите, и за глухите. Най-напред подлогите от БФС направиха всичко възможно, за да замажат изстъпленията на сините лумпени в Ловеч, защото нямали информация (!?), а след това държавната мафия, обслужваща Подуяне, тръгна да решава мача със средствата на диктатурата. Точно както се гаврят с българите по всяка точка от обществения дневен ред – от здравната система до винетките и горницата във фактурите за „зелена енергия“. Без да се спираме на съдебната система, превърната в бухалка срещу опонентите от ББ и ЦЦ…

По ирония на съдбата точно преди срещата „Левски“ – „ Литекс“ премиерът разви характерната за него демагогия в ефира на радио „Подуяне“ като заяви, че щял да помага на ЦСКА, ако „червените“ си решат финансовите проблеми?! Дотук добре, но не обясни как по държавна поръчка за нула време бяха изсипани 12-13 милиона в касата на 7-ия в „А“ група за миналия сезон, получил „седмица“ от СТОйчо Младенов…
Няма защо да се лъжем – у нас започва „гражданска война“ и футболът е част от нея.

Последната репресия срещу „Литекс“ е продължение на дългата агресия за унищожаването на ЦСКА, която напоследък се преплете с кампанията срещу Гриша Ганчев. Ясно е, че и „червените“, и „оранжевите“ са под ножа заради връзката им с бизнесмена от Ловеч. Веднага пояснявам – бившият борец юридически няма нищо общо с ФК „Литекс“, но притежава моралната собственост като създател на този проект на гола поляна, донесъл четири титли и още толкова купи край Покрития мост и паметника на Васил Иванов Кунчев, осквернен от синия футболен фашизъм.
Забелязвате ли, че така както преди 15 години Узунов и Леков не позволиха на Легендата да си отбележи автогол срещу ЦСКА на „Герена“ по същия начин и сега съдиите директно се намесиха в събитията на терена.

В началото на века под финансовата егида на Чорни, а сега под господството на първия левскар на републиката от състава на „Витоша“ (Бистрица). Терорът е един и същ, различни са само изпълнителите.

И нека да си говорим откровено – докато „Левски“ като отбор на всички власти е покровителстван от политическата мафия, футбол и спорт в България няма да има! Ще гледаме Евро и Мондиала по телевизията, а на олимпиадите ще се състезаваме със Судан и Оман…

И сега нещо за „Армията“. Вместо да очароват света с мили, но безполезни изпълнения от Холивуд, най- активните червени привърженици трябва да проумеят за какво става дума. И да извикат мощно „Долу ГРОБ!“, защото именно управляващата мафия е първият душманин на ЦСКА и причина за това, което се случи тази събота вечер край Сухата река.

И най-важното – скандалът в Подуяне окончателно свали всички карти и маски. За да се разбере как „юдите“ от Парка на свободата обслужват отбора на всички власти като скачат срещу Гриша Ганчев и хленчат за окръжна група. Какво всъщност искат „моралистите“ без морал? Пълно подчинение на синята Директива от жълтата павета и безкрайни башибозушки безчинства по примера на Леков, ВИС-Кюстендил и Георги Йорданов?! Без да броим аферистите от БФС, порното в Перник и Дупница плюс всичките престъпления на политическата мафия срещу ЦСКА от четвърт век насам.

Разбрахте ли сега защо не искат Гриша Ганчев на „Армията“? Много просто – той им скри топката два пъти в рамките на четири дни, преследван от цялата държавна и медийна машина и отгоре на това им нанесе убийствен морален удар от дистанция. Вече и този, който не е в час знае, че „Левски“ е отборът на престъпната власт, убиващ футбола и спорта в България чрез намесата на мафията.

Ето по тази причина си искат Божков! Като две и две равно на четири е ясно, че след като душманите на ЦСКА така яростно подкрепят „най-богатия българин“, той е поел ангажимент да не пречи на отбора на всички власти при служебните му успехи. И да държи 31-кратните шампиони далеч от върха или да го стига веднъж на десет години. Точно като „Панатинайкос“ в Гърция“. Нали не сте забравили как Тодор Батков говореше за десет поредни сини титли…

Ето го шифърът за войната срещу Гриша Ганчев и идеализацията на Божков. Всеки нормален човек ще си отговори на елементарния въпрос – на кого всъщност е изгодно? Не могат да убият директно ЦСКА заради обществената съпротива и затова предприемат обходна маневра под мотото „Славизация“. Тоест – далеч от върха докато традицията и харизмата се изхабят, а червената общност загуби надежда и вяра.
Бойкотът на „Литекс“ в Подуяне далеч надхвърля футболния терен. Това е сигнал, че нормалната България има сили за съпротива срещу диктатурата.

Точно заради това не искат Гриша Ганчев в ЦСКА! Защото хем ще ги бие, хем ще ги им казва колко са жалки. А с червената общност зад гърба вече става различно…

Шапка свалям на човека, който се изправи срещу синия футболен фашизъм. И не само срещу него..

ГЕОРГИ АТАНАСОВ , Livesport.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 6487 |22.03.2015 Ж. Ганчев: Всеки изпечен тарикат може да вземе властта у нас . 58| 22255 |07.01.2015 Политици мафиоти натискат Гриша Ганчев, искат "Петрол" . 5| 6855 |04.01.2015 Къркани австрийци изправиха на нокти аерогара София . 3| 9012 |14.05.2014 Художникът Тони Ганчев на... 30 "евро". Честито!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads