Реклама / Ads
2| 5414 |22.05.2008 АКТУАЛНО

Hard Love парти по време на балната вечер

.
Всички абитуриенти и фенове на твърдата електронна музика да се насочват в навечерието на баловете утре направо към зала Христо Ботев, защото мега култовият техно фестивал ще отвори врати точно в 22:30 часа.
 

С наближаващите кулминационни празници за учениците, вече абитуриенти, зала Христо Ботев ще отвори врати за последен път преди лятото заради мега очаквания техно фестивал Hard Love. За трети пореден път фестът ще разтърси феновете на твърдата електронна музика, като се очаква тази година най-много абитуриенти да усетят трусовете. Те ще се прехвърлят направо на партито от ресторанта, където преди това ще са празнували балната си вечер. Очаква се настроението им да е на макс и подобаващо да са загрели с музика и алкохол. Чудовищният line up от  най-големите виновници за събитието Elton D, Viper XXL, Linda Pearl и Matt Maddox, подсказва само едно – ще имa трещене на макс. Размазващото парти, което ще кънти с десет часов саунд, за втора поредна година се организира от "хард" лайнера на Метрополис – DJ Смърф и "първата дама" на българската техно сцена - мис Лидия.techno2.jpg

Градацията на вечерта ще продължи с първата изява пред българска публика на техно продуцента номер едно на Бразилия – Elton D, който е подготвил разцепващ двучасов live act. Техно звездата от Sao Paulo ще подгрее подобаващо за хедлайнерът на вечерта - немската хард техно машина Viper XXL, станал синоним за хард техното на най-високо световно ниво. DJ-ят - продуцент триумфално се завръща у нас след унищожителната си последна визита преди две години, като този път с него идва и първата дама на германското хард техно Linda Pearl. Тя гарантирано ще разтърси с твърдия си саунд и прецизно миксиране. През последните години немската звезда е спечелила сериозна репутация с миксираните серии  Schranz Total, на които е станала нещо като постоянен резидент (Schranz Total 14-18) и фенoменалните си изяви на редица престижни фестивали като Ruhr in love, Montagood, Nature One-USB Camp, Trivial.
techno3.jpg След като дамата ни накаже достойно фестивалът ще закрие и най-чаканият от хард техно феновете гост Matt Maddox. Той влиза в редиците на светoвните топ хард техно DJ-и още през 2004 г. с първото си парче за лейбъла на Robert Natus – Bitshift. Но повратната точка в кариерата на младия хърватин е тракът Psycho, издаден за същия лейбъл година по-къснo и продаден в многоброен тираж по целия свят. През миналата година Mattias Mavrovic издаде втората част на култовия сет  този път за лейбъла на Sven Wittekind –Inflicted. Отделно Matt Maddox дебютира на сцената на Abstract на Nature One и направи две незабравими миксирани компилации, партнирaйки си с Tobias Luke за Compressed и c Linda Pearl за колекцията Schranz Total 17.  Последните два часа от Hard Love са за младия хърватин, който ще поставят на истинско изпитание силите и на най-верните hardlovers.

Вечерта обещава да остане една от най-твърдите в българската парти история. И този път организаторите са заложили на формулата безкомпромисно техно поднесено с ултра мощен саунд и модернa визия.

За най-верните и нетърпеливи техно фенове билетите на предпродажна цена са 22 лева и могат да бъдaт закупени в билетния център на НДК, Зимен дворец на спорта, Магазин Медуза - Велико Търново, Магазин Ellectrica - Пловдив и Магазин Dynacord - Бургас. Цената на входа  е 26 лева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5750 |28.11.2007 Диджей озвучавал ревюта на Ив Сен Лоран прави парти в клуб „Ялта” . 3| 5517 |01.10.2007 Кметски времена и нрави - eдна поредица на Frognews.bg . 1| 5992 |28.09.2007 Кметски времена и нрави - eдна поредица на Frognews.bg . 7| 5419 |26.09.2007 Кметски времена и нрави - eдна поредица на Frognews.bg

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads