Реклама / Ads
20| 19939 |30.03.2019 АКТУАЛНО

Илиан Василев: Дъното на българската журналистика беше постигнато по Панорама с Цветанов

.
Илиан Василев
Дъното на българската журналистика беше постигнато снощи по Панорама с Цветан Цветанов. Нямаше критичен или опозиционен друг глас, монолог и колянопреклонение. Жалко за Бойко Василев, много, много жалко. За целия период на прехода това е най-ниската точка на падение на журналист.
 

От предаването разбрахме, че никой не може да накаже Цветан Цветанов, тоест той вече има статут на самостоятелно слънце в ГЕРБ.
Че "законно" според него включва данъчна измама и документи с невярно съдържание. Да не говорим за недоказани пари.  Най-голям смях предизвикаха "съмненията" за руска връзка в "атаките" срещу него. Вие знаете вече кои направиха разкритията и освен като виц, тези негови твърдение не могат да се възприемат.


Но ето руската връзка - тя е лично негова и пряка - той е политически олигарх, ценностната му система е кремълска, псевдодемократичните му инстинкти са кремълски, защото прави избори по кремълски образец, смята се за човек над закона, а корупцията за нормалност, за естествена своя среда. Може всяка година на ходи на молитвени закуски в САЩ, да се бие в гърдите, че без него няма сделка с Ф-16 /което е пълен фейк/, но си остава кремълски човек като манталитет и съзнание.


Думите са евтини, включително от екрана на сгъната от страх телевизия. Какво "западно" или "европейско" или "атлантическо" или "дасно" виждате в поведението му - къде е чувствителността към собствената си отговорност като политик, смирение като християнин, морал, визионерство. Той е убеден че на него му се "полагат" апартаменти и асаньсори по специален ред и правила, неговият светъл пример за прилегиите от времето на Живков и на червената номенклатура.
Поредният политически олигарх, който се опитва да ви каже, че за него няма съд, няма закон, няма отговорност.

 

Илиан Василев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 25756 |27.03.2019 Илиян Василев: Апаратаментът не бил за Цветанов, а за собственика на ”Артекс” . 9| 15044 |10.03.2019 Илиян Василев: Доган и Пеевски да финансират мюфтийството . 12| 11689 |25.02.2019 Н. Василев: Разочароващо е, че не сме подали заявление за членство във Валутния механизъм . 22| 19741 |19.02.2019 Илиана Беновска е получила от държавата 203 651 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads