Реклама / Ads
10| 24851 |12.06.2018 АКТУАЛНО

Илиян Василев: Има явни доказателства, че Пеевски е съдействал за фалита на КТБ

.
КПКОНПИ издаде първата официална индулгенция, очаквано на Пеевски, но я засекрети, за да не се изложи. Има ясни и явни доказателства за това, че Пеевски е съдействал за фалита на КТБ, но това няма как да се разследва защото означава прокуратурата да разследва себе си. Това написа във Фейсбук бившият посланик в Русия Илиян Василев.
 

В същото време Иванчева и заместничката са с белезници пред съда - гледах специално снимки - дори пред Народния съд не са ги изправяли така.


За да бъде пошлото шоу пълно, сега очаквайте да го отнесе някой низвергнат от Кой? "министър" за да демонстрират "принципност". След което следва индулгенция - цирк - наказание на невинен или незначително виновен - сеир - индулгенция. И като в класическия виц клатене на вагона, за да създадем илюзия че се движим.


Проблемът е, че народът така и не разбра как тихо, подмолно и на принципа на сварената жаба, направиха тяхната си "съдебната реформа" като създадоха паралелни контролирани от тях самите специализирани паралелни съдебни институции. Прегазиха Конституцията. Сега остава само да разрешат на КПКОНПИ да арестува и схемата е напълно затворена. Така получавате една официална система за правораздаване, която да показваме на ЕС и НАТО /фасадата, която показваме за да влезем в Шенген/, и паралелна, която да обслужва нуждите им и да държи в подчинение населението /тази ни трябва за да даваме паспорти на агенти на чужди спецслужби.


Това не е краят - поискаха вече да разследват корупцията в частния сектор !?! Звучи секси, а в същност е КПКОНПИ да има право да разследва и арестува неудобни бизнесмени. Първо, арестуваме, след това доказваме. Напред с големите медии заглавия за арести, като го освобождават след години от съда, оставам дребния шрифт.


Свържете точките в ребуса и ще получите несънувано в ЕС равнище на авторитаризъм, съизмерим само с азиатските деспоти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 36006 |31.03.2018 Илиян Василев: Мислете за времето след Борисов, готвят визита на Путин . 9| 13679 |28.03.2018 Илиян Василев: ГЕРБ се удави в казуса със Скрипал . 15| 11307 |07.02.2018 Дъщерята на Цв. Василев: Жалбата му по закона „Магнитски“ се разглежда от Държавния департамент на САЩ . 49| 15493 |04.02.2018 Ил. Василев: Илюзия е, че МИГ-29 струват нещо – стават само за паради

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads