Реклама / Ads
16| 36033 |31.03.2018 АКТУАЛНО

Илиян Василев: Мислете за времето след Борисов, готвят визита на Путин

.
Илиян Василев
Тарикатът Борисов изкара напред най-приемливите за Запада лица около себе си. Уважавам Дончев и Бъчварова - но именно в такива мигове човек показва колко струва. Това написа бившият ни посланик в Русия Илиян Василев, който коментира случая ”Скрипал” и реакцията на българското правителство.
 
Ето и останалата част от неговия коментар във фейсбук:

"Знаете прекрасно, колко струва Борисов, колко пъти ви е предавал и пак се стремите да го защитите, като пленници със стокхолмски синдром. Оставете да го защитават Лили, Горанов, Пеевски - какъв интерес на България защитихте с този страхлив, уплашен, наведен премиер.

Щяло да падне правителството, щяло да има нови избо ри - ами да пада, ако цената е унижението и снишението.

Мислете за времето след Борисов. Този човек ще предаде всеки, ще говори за и против, ще направи всичко за да остане на власт.

Истината е, че готвите визита на Путин към която има и енергийни проекти за да фиксирате зависимостта за години напред. Решетников каза. За това ви трябва посланик Коцев в Москва.

Корабът "Пионерски дух", който полага тръбата през Черно море за Турски поток е вече на 200 км от турския бряг и времето за решение по продължението на българска територия изтича.

Русия ще загуби тази конфронтация, не е сложно за разбиране. Питайте социалистите олигарси на кого залагат в конфронтацията - на Запада или на Путин. Той просто няма ресурси за да поддържа политиката, която води. Никой няма да го напада, сам ще се срине. И тогава отново ще се окажем от страната на губещите. Зарадия вашия погрешен избор.

Колкото и да забранявате появата ми по водещите медии, няма как да спрете анализите ми да стигнат до хората. И когато журналистите започнат да задават моите въпроси, ще се чувствам удовлетворен."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 13718 |28.03.2018 Илиян Василев: ГЕРБ се удави в казуса със Скрипал . 15| 11338 |07.02.2018 Дъщерята на Цв. Василев: Жалбата му по закона „Магнитски“ се разглежда от Държавния департамент на САЩ . 49| 15516 |04.02.2018 Ил. Василев: Илюзия е, че МИГ-29 струват нещо – стават само за паради . 11| 16369 |17.11.2017 Илиян Василев: ГЕРБ вече е на Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads