Реклама / Ads
19| 7089 |18.02.2015 АКТУАЛНО

Юрий Пронко*: Моята страна не е от Кобзоновци!

.
Йосиф Кобзон
"Всички в руския парламент сме възмутени единодушно от евросанкциите срещу нашите достойни колеги Йосиф Кобзон** и Валери Рашкин (член на ЦК на комунистическата партия). Ако те (европейците) всички са "Шарли", то ние всички сме Кобзоновци и Рашкиновци".
 
Въпросното изказване е на Вячеслав Никонов, председател на парламентарната комисия за образование.

Никонов е внук на Молотов (Вячеслав Молотов, народен комисар, един от авторите на Сталинските репресии и масови убийства), който потопи в кървава баня нашата страна. Самият Никонов не успя да задържи сина си в родината и той отдавна е живее в САЩ. И сега същият този човек, без всякакво притеснение ни поучава как да живеем, позори руския парламент и провъзгласява всички за слуги на Кобзоновци и Рашкиновци. Докога ще търпим този позор?

Тези хора превърнаха страната ни в световно посмешище. В страна, от която се гнусят, от която се страхуват и много силно презират... С какво е привлекателна нашата страна? Къде и кои са нашите съюзници? Какво предлага Русия на света освен Кобзоновци и Рашкиновци?

Валери Рашкин очевидно още живее с идеите на Октомврийската революция...

 

Хора, ние се събудихме в друга страна! Да, тя все така се нарича Русия, но това не еРусия, която бе довчера. Сегашната е като мащеха, която е полудяла на най-високо ниво. На какво разчитат кураторите, които управляват парламента? Вече сме на дъното и няма повече къде да пропадаме.

Ако те са "Кобзон и Рашкин", то аз съм гражданин на Русия, който обича своята страна, който не може мълчаливо да "мигрира вътрешно", който изпитва болка от случващото се в държавата. Къде е разумът? Къде е интелектът? Къде е инстинктът ни за самосъхранение?

Слугите, които изпратиха децата си на Запад, превърнаха страната, нейния парламент, властта като цяло в истинско посмешище! Кого се опитват да убедят в своя фалшив патриотизъм? На кого разчитат словесните им диарии?

И това е парламентът на моята страна...

 

*Юрий Пронко е популярен руски журналист и радиоводещ. Номиниран и избиран за "Журналист на годината" няколко пъти.

 

** Певецът и депутат Йосиф Кобзон бе включен в "черния списък", който е част от санкциите на Евросъюза срещу Русия и не може да изнася концерти в страни от ЕС. Известен е като певец, близък до съветската и сегашната власт. Наричан от мнозина "глава на руската мафия". В последните години единствените му концерти в чужбина са били в България и преди няколко месеца в Донецк и Луганск, Украйна, в подкрепа на проруските бунтовници. От своя страна управата на Полтава лиши Кобзон от званието "почетен гражданин", дадено му по време на соца. Любимият на Делян Пеевски български сайт нарече онзи ден Кобзон "руският Франк Синатра", а меркита на ЕС - репресия срещу обичания от целия български народ бард...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 10414 |17.02.2015 Фрог научи: Повишават прокурор, чийто син прегази двама в София, други двама обвинители също с награда . 6| 9434 |17.02.2015 Скандал! Хиляди плащат за пречистване на вода, без да имат канализация . 10| 5456 |16.02.2015 Бг-сметките - нагоре, заплатите - надолу . 17| 5363 |16.02.2015 БСП с национален протест против заема от 16 млрд.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads