Реклама / Ads
22| 10306 |01.08.2018 АКТУАЛНО

Приеха окованата Иванчева в болница (Видео)

.
Източник: Фейсбук
Отстранената от длъжност кметица на „Младост“ Десислава Иванчева е приета в болница. Тя беше откарана там с белезници, стана ясно от съобщение на Фейсбук профила на Иванчева.
 

Според него тя е приета за една седмица с цел да се изследва тумор на хипофизата ѝ, който има от две години.

 

Иванчева бе закарана в болницата с верига на краката.

 

„Силно се надяваме туморът да не се е увеличил, но е възможно, като имаме предвид болките в главата ѝ, от които отдавна се оплаква", пише в съобщението.

 

Ето и цялото съобщение:

 

„Деси Иванчева постъпи в болница за седмица с цел детайлни изследвания заради тумор на хипофизата ѝ, който има от около две години, който вероятно се е увеличил. Силно се надяваме това да не е така, но е възможно, като имаме предид болките в главата ѝ, от които отдавна се оплаква, огромния стрес, който преживя от показния арест и престъплението по набеждаване за подкуп, извършено срещу нея и Биляна Петрова, унижението в съдебните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста.

 

При всичко това, Мафиотизираната прокуратура продължава да се държи с Деси и Биляна като с най-опасни престълници, като със серийни убийци! Вижте във видеото, снимано днес от бившия пиар на Младост Петър Кърджилов как е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, само маската са пропуснали, но пък я бяха наплашили достатъчно като ѝ бяха забранили да говори!

 

Вчера в същия вид беше изведена за прегледи и Биляна Петрова.

 

Очаквайте по-късно днес подписката, която ще разпространим за подписване на ръка, адресирана до правосъдния министър Цецка Цачева за тяхното пускане на свобода, за самоотвод на Специализираната прокуратура и за започване на независимо разследване срещу организираната престъпна група, която извърши срещу Деси и Биляна престъпление по набеждаване в искане и взимане на подкуп!“

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10375 |05.06.2018 Из СРС-тата по делото Иванчева: Ако не вземе парите, ще я разходим на Витоша . 11| 7333 |27.04.2018 ”Галъп интернешънъл”: 44% смятат, че случаят ”Иванчева” е постановка . 10| 12259 |24.04.2018 За глезанчото Пламен Георгиев и „глезотиите“ на Иванчева . 11| 14545 |24.04.2018 Изцепка на Гешев за ареста на Иванчева стигна до Световния еврейски конгрес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads