Реклама / Ads
20| 12306 |29.11.2010 АКТУАЛНО

Изхвърлят Станишев от „Магнолия”?

.
Сергей Станишев
Изхарчил спестеното, нямал пари за тузарски наем.
 

За Коледните празници бившият премиер Сергей Станишев може да остане на улицата, притесняват се съпартийците му. На лидера можело да му се наложи да се върне в апартамента на майка си, или да търси червени ятаци посред зима. Проблемът бил, че финансите на Станишев за наема на тузарската „Магнолия”, вече са на изчерпване. Баровският комплекс бе вдигнат от царския депутат Бойко Ламбовски, който сега се слави, че гради гробници за олигарски. Предшественикът на Бойко Борисов в МС обитава там многостаен апартамент от август 2009 г. , след като народът го изхвърли от властта. Наел го от свой приятел – Росен Дойнов, син на Огнян Дойнов. Тогава Станишев декларира пред медиите, че за жилището, което е 200 кв. м, харчи по 600 евро на месец. Любопитни журналисти го провокираха с въпрос, как само с депутатска заплата ще се издържа, а червеният лидер ги успокои, че ще харчи 20-те бона, които спестил от командировки в Министерски съвет. Тогава старият ерген още се закле, че няма да обитава луксозния комплекс повече от половин година, но намеренията му не се сбъднаха.

Прости сметки сега показват, че средно аритметично началникът на „Позитано” 20, ако олеква с по 1200 лв. за наем на месец,(ако не са му го вдигнали) може да устиска на боянския лукс до декмеври. За сега съседите му разказват, че не са го видели да изнася багажи, но присъствието му в комплекса било пълна мистерия.

„Никой не го вижда кога влиза, кога излиза като сянка е”, сподели пред вестник „Торнадо” жена от известната улица „Беловодски път”. Тя няма обяснение как след като е бил четери години на върха на държавата не е спестил за дом. Можел да тегли кредит и да види как пъшкат българите от лихвите на банките. Според нея обаче историята с наетия баровски апратамент била чист пиар и социалистически популизъм.

„Тръгва рано сутринта и се прибира около 23:30 ч. Постоянно го возят в различни коли с тъмни стъкла, които го взимат от подземния гараж. Той влизал и излизал от заден вход на кооперацията, а там строго бдят двама охранители денонощно. Но от около седмица не сме го виждали, и гости не му идват”, допълва жена, която обитава етажа над него. Тя не изключва Станишев да работи до късно и заради това никой да не може да го срещне през деня. По думите й бившият министър-председател се возел в различни автомобили, което навеждало на мисълта, че вероятно все още използва услугите на НСО.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 8506 |29.09.2010 Борисов: При стачка подавам оставка, викайте Станишев . 6| 5012 |03.12.2008 Станишев не дойде на панаира на книгата, показват 5000 руски издания . 9| 14588 |05.08.2008 Алексей Петров плаши с гей компромати Сергей Станишев . 12| 5966 |29.07.2008 Кои са „вълците” на Станишев?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads