Реклама / Ads
0| 6086 |20.07.2007 АКТУАЛНО

Кайли Миноуг отмъкна продуцент на Мадона

.
Малката, сладка и находчива Кайли издебна своята колежка Мадона, която е заета със заснемането на първия си филм като режисьор и пълната суматоха около осиновяването на малкия Дейви, за да отмъкне един от най-търсените продуценти Стюарт Прайс. Мадона, обаче, подготвя поредния си удар с почти готов нов албум, който трябва да излезе през есента.
 

Стюарт Прайс, който стои зад последния й супер успешен албум „Confessions on the dancefloor”, беше и музикален директор на двете й световни турнета на –  през 2006г. „Confessions Tour” и през 2004г. „ Re-Invention”. За първото беше поставен рекорд по продажби на билети, които бяха изкупени за отрицателно време след пускането им на пазара, а за второто– най-високите печалби за 2004 година-125 млн.долара..jpg
За новия си албум 48-годишната певица е подготвила вече десет песни, които били оценени от шефовете на звукозаписната й компания като тотални хитове. Молбата им към Мадона е да остави част от тях за следващ албум, с който отново да пожъне огромен успех. Звездата, обаче, категорично отхвърли това предложение. Нищо чудно, ако хитовете взривят всички класации, защото за успеха ще са „виновни”  Джъстин Тимбърлейк и култовият рапър и продуцент Фарел, които участват в създаването им.
След няколкото филми, в които се снима и се доказва като професионална актриса, Мадона продължава развитието си и привършва първия си документален филм, в който поема ролята на режисьор, за да разкаже за живота на децата в Малави.
Междувременно, тя се бори за родителските права заедно със съпруга си Гай Ричи  за малкия Дейви, който беше осиновен от тях миналата година. За да получат окончателно позволение двамата  родители, очакват решението на служител от „Агенцията за закрила на дето” в Малави, който ще прецени дали да повери Дейви на техните грижи.
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6405 |19.07.2007 Легендите на джаза Ал Жеро и Джордж Бенсън свирят у нас последните си хитове . 7| 5385 |18.07.2007 Demonoid.com публикува 7-та книга за Хари Потър . 1| 33468 |18.07.2007 Жизел Бюндхен e най-скъпият топмодел в света . 6| 8657 |18.07.2007 Американците възприели Васил Левски като киноактьор, красотата му била покоряваща

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads