Реклама / Ads
4| 6377 |18.05.2008 АКТУАЛНО

Кайли Миноуг пее в София тази вечер

.
Една от най-известните поп изпълнителки Кайли Миноуг ще пее тази вечер пред българска публика. Концертът й е на столичния стадион „Локомотив”. Шоуто на Кайли е част от европейското й турне, което представя последния й албум „Х”.
 

То започна в началото на май в Париж и ще продължи до 4 август. Това е първото турне на австралийката, след като тя успя да се пребори с коварната болест рак на гърдата. Изявата включва 53 концерта в 24 държави като във всеки от тях ще има специална изненада - по една народна песен от съответната страна.

kayli_minoug-1.jpgПевицата ще кацне на софийското летище заедно с 15 професионални готвачи, които ще се грижат за диетичното й меню и ще й приготвят френски блюда, масажисти, фризьори, гримьори, стилисти и 20 специални шатри, в който ще бъдат разположени гримьорни, гардеробни, луксозен ресторант, кухня с най-модерно оборудване и помещения за почивка. Поп дивата пристига у нас придружена от 17 огромни тира, пълни с техническо оборудване, сцена, музикални инструменти, осветление, атрактивни декори и костюми. Екстравагантните сценични костюми за турнето са проектирани и ушити от авангардния френския дизайнер Жан Пол Готие.

kylie-minogue.jpgКайли Миноуг ще изнесе шоуто си върху огромна сцена от 1200 кв. метра площ и височина 22 метра, с атрактивни декори и големи екрани отстрани, с много танцьори, ослепителни тоалети, впечатляващи светлинни ефекти. На концерта в София звездата ще представи песни от новия си албум, но ще изпълни и старите си хитове. Предполага се, че ще зарадва българските си фенове с „Назад, назад, моме Калино" или „Хубава си, моя горо".

Кайли ще дойде в София с родителите си, които я придружават в цялото турне.

300 полицаи ще се грижат за реда на стадиона и около него, както и за спокойствието на феновете по време на концерта на Кайли Миноуг.

Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5110 |17.05.2008 „Нощ на музеите" - за трети път в София на 17 май . 2| 5367 |15.05.2008 Гей двойката Пиер и Жил излагат в София, почита ги и Силви Вартан . 1| 6631 |21.04.2008 Вело и пешеходно шествие превзема София в „Деня на Земята” . 2| 5125 |11.04.2008 Изплащат 10 000 лева на близките на загиналите във влака София- Кардам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads