Реклама / Ads
5| 10148 |03.12.2017 АКТУАЛНО

Как Нова тв и Дядо от Банкя осигуриха сьомга и червен хайвер за народа

.
2-3 левчета и... ето ви Никулден...
Българският народ живее в охолство и тъне в лукс. Ако не вярвате, пуснете си националните телевизии, които излъчват непрекъснато изявления на джуджетата на Дядо Коледа от Банкя. Едно през друго мъничетата ни убеждават колко сме добре и колко много подаръци ни дава старецът с шейната – от Банкя. Благодарим, Дядо от Банкя!
 
Нова телевизия обаче удари в земята just for laugh конкуренцията. Направо ги унизи. Онзи ден Вики Николаев подкани зрителите да се съсредоточат в най-новата рецепта за Никулден. На мига се появи готвач – MasterChef от висока класа.
Въпросният кулинарен експерт приготви една наистина народна гозбичка: филе от сьомга с червен хайвер. Няма майтап. И да не объркате нещо: на всяка порция - по 80 гр червено хайверче - не по-малко. 

Та така, драги жители на държавата just for laugh. Не се редете за шарани, глави от толстолоб, скумрия, - замразена през 1945 година или хек от подмяната на запасите на Шести американски флот. Купете си норвежка дива сьомга и руски червен хайвер, осветен от Волен Сидеров и си гледайте кефа. Поканете роднини и приятели и си изкарайте един незабравим Никулден. Пуснете си и телевизора, за да чуете какви още благини ви е осигурило правителството – по-приятни са за слушане дори от Йсиф Кобзон… Отворете си и бутилка френско шампанско за пълно щастие. Не изхвърляйте обаче туршията и киселото зеле, защото те ще трябват да посрещнем гостоприемно вълната от туристи от Саудитска Арабия – нека опитат нещо българско. Между другото, да ви открехна - Дядо от Банкя е уредил от 1 януари всеки ден полети Банкя – Рияд, Рияд – Банкя. Билетите ще са по 1000 долара в едната посока, но както казва Дядо от Банкя: Който яде сьомга с червен хайвер, няма да има проблем и с цените на билетите. И е прав. 

 

Сега да обясня за just for laugh. Така са кръстили комедиен фестивал в САЩ, който определя „Тъпанар на годината“ в различни категории. През 2006 г., например, голямата награда отнесъл съдия Донълд Томпсън, който бил хванат да онанира с уред за издължаване на пениса, по време на съдебно заседание. Арестували го и го осъдили, но споменът остава… Сред номинираните през годините са били президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад, вице-президентът на САЩ Дик Чейни, президентът Джорж Буш, певицата Бритни Спиърс, Парис Хилтън, принц Хари (облякъл се на някакъв карнавал с нацистка униформа, но нямал зад гърба си Краси Каракачанов та да го защити) и много други знаменитости и политици.

 

В тази връзка не смятате ли, че Нова телевизия, която ни предложи такова меню за Никулден и управниците, които ни осигуряват доходи, за да си го позволим, заслужават да грабнат наградата тази година? Би било напълно заслужено. Just for laugh – Само за смях.

 

Ако сте чули тия дни за някакви порои, наводнения, пострадали и евакуирани хора – не вярвайте. Всичко е под контрол, а държавата е стабилна. А бул. „Дондуков“ се превърна в р. „Дунав“, защото „Черните ангели“ са изровили паветата и по този начин са нарушили постигнатата симетрия от г-жа Фандъкова.

 

При управлението на Дядо Коледа от Банкя е така: Сьомга, червен хайвер и никакви природни бедствия! Ако слушкате, ще ви пуснат клипче с голата Снежанка.

 

Кръстинка Миткова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2184 |28.03.2024 Politico: Дезинформацията се превърна в най-голямата заплаха за честността на изборите . 25| 5834 |27.03.2024 Дойче веле: Руските наказателни колонии - новият Гулаг . 29| 2798 |26.03.2024 Избори! ГЕРБ отхвърли предложението на ПП-ДБ за правителство с втория мандат . 1| 10983 |26.03.2024 Meduza: 10 въпроса, на които няма отговор три дни след атентата в Крокус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads