Реклама / Ads
17| 9344 |26.09.2013 АКТУАЛНО

Каката на Борисов: Моят брат винаги е бил победител по природа

.
сестрата на Бойко Борисов, д-р Красимира Иванова
Д-р Иванова не гледала новините от вчера, тъй като имала 60 новородени и е по-отговорно и важно за България да се грижи за тях, отколкото да обръща внимание на „приказването” в парламента.
 

По природа моят брат винаги е бил победител и винаги се е стремил към това. Хубаво е човек да се чувства победител, независимо от това какво казват хората и кои хора го казват, заяви сестрата на Бойко Борисов Красимира Иванова по БТВ.

„Мисля, че няма нищо лошо. Това, че той и в настоящия момент се смята, че побеждава, най-вероятно той по-добре разбира какво прави заедно със своите колеги. Времето ще покаже дали отново ще бъде победител, дали народът на България би му гласувал това, което му е гласувал до този момент. Много ценно е, когато си победител и си признат като такъв от хората, с които живееш. Когато една победа е изкуствена, когато едни хора се смятат за победители, защото зависят само от един „златен пръст”, на фона на това той наистина може да се чувства победител”, допълни тя.

 

На въпрос проявява ли „самоцелни тарикатлъци” Борисов, какъвто бе коментарът на ситуацията на лидера на ДПС Лютви Места, Красимира Иванова отговори: „Категорично не”. 
 

Д-р Иванова, която е шеф на отделението по неонатология в Първа АГ болница, каза още, че не е гледала новините от вчера, тъй като има 60 новородени и е по-отговорно и важно за България да се грижи за тях, отколкото да обръща внимание на „приказването” в парламента. Все пак тя изрази възмущение като човек, че „в нашата политика в много години насам няма приемственост - доброто винаги се отрича, лошото винаги се натяква. Това търсене на кусури няма да донесе нищо добро”.

Красимира Иванова призна още, че за последно се е виждала с брат си на 17 септември – на празника Вяра, Надежда и Любов и Деня на София, които от малки отбелязвали заедно.
 

Тя допълни, че има желание да се яви на конкурс за директор на „Шейново”, след като миналата седмица началото му се провали. „Винаги съм смятала, че едно управление трябва да се постигне, когато е водена борба – при нас под формата на конкурс”, каза д-р Иванова и изрази надежда роднинската й връзка с бившия премиера да се смята за пречка в професионалното й развитие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 107| 9616 |26.12.2011 Борисов: Дянков и Цветанов разпространяват вицовете за мен . 36| 7638 |29.04.2011 Б. Борисов: На футбол и на тенис не прощавам; мнозина са ми сърбали попарата! . 25| 6797 |09.04.2011 Б. Борисов: Завиждаме ви и за младостта, и за познанието . 44| 8474 |29.09.2010 Борисов: При стачка подавам оставка, викайте Станишев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads