Реклама / Ads
11| 19669 |15.05.2018 АКТУАЛНО

Калина Крумова вече с достъп до секретна информация, Фрог пак пита за връзките й със Сумиста

.
Калина Крумова
Бившата депутатка от „Атака” Калина Крумова продължава стремглавата си кариера в МВР като съветник на министър Валентин Радев, въпреки многобройните съмнения за връзки с лидера на „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста. Наскоро, след няколко месечно проучване, тя е получила достъп до класифицирана информация.
 

Възмутени полицаи признаха пред Фрог, че това ще й даде много по-големи възможности за израстване във вътрешното ведомство. Куриозното е, че Крумова е била назначена като съветник по пътна безопасност-територия в която тя няма никаква експертиза. На това мнение са всички експерти, с които разговаряхме. „Навърташе се около фондация „Безопасни улици от Валя”.

 

Организираше концерти и правеше пиар. Това е нейният опит в тази област”, разказаха пред екипа ни източници от полицията в Бургас. Те допускат, че някой политик или действащ министър е помогнал на Крумова да се изстреля на тази длъжност в МВР. Те ни информираха, че бившата атакистка, която след това премина през доста партии в опит да продължи политическата си кариера, сега се готви на т. нар. „Европейско турне”. Целта била да се овладее европейския опит в областта на пътната безопасност. Казват, че Калина Крумова е определена за водач на групата.

 





В същото време без отговор остават и до днес въпросите, които Фрог изпрати още през януари т. г. до вътрешния министър Валентин Радев. Медията ни отново ще ги постави на дневен ред, рискувайки управляващите по навик да се направян на „умряла лисица”.

 

1.   Проучена ли е  Калина Крумова за работа в МВР, на каквато процедура се подлагат всички служители? Какъв е резултатът от проверката?

 

 2.  Защо проучването и за достъп до класифицилана информация се е проточило повече от обичайното?

 

 3.   Установено ли е, дали като  депутат от „Атака”, е контактувала с  лица, осъдени на доживотен затвор без право на замяна за поръчкови убийства и рекет?

 

4. Знае ли се, дали Крумова е имала професионални или други отношения с бившия съветник от „Атака” Петър Стоянов-Сумиста, който според ВКС е лидер на организирана престъпна група за убийства? Ако това е направено, то какъв е резултата?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4874 |14.05.2018 Изключителен старт с повече от 20 страни-участници на първия полумаратон на София . 13| 17675 |18.01.2018 НАСА: Тревога! “Зелените човечета“ превзеха България! . 4| 7651 |16.01.2018 FT за Борисов: “Дайте ми още пари и аз мога да ви обичам повече” . 22| 30984 |03.01.2018 Фрог пита МВР: Контактувала ли е експертът-полицай Калина Крумова с лидер на ОПГ за мокри поръчки?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads