Реклама / Ads
45| 13868 |17.11.2015 АКТУАЛНО

Карбовски: Зловещо е предателството на глупавата Меркел

.
Мартин Карбовски и Иван Гарелов
Най-голямото лицемерие, зловещото предателство на европейската идея направи глупавата скиорка Меркел. Тя каза: "Сега ще приемем всички", а в момента се отметва: " Абе, май няма да приемем всички". Според мен Меркел е решила на принципа на Сорос, че й трябва работна ръка. Защото е идиот. Това каза пред Нова телевизия журналистът Мартин Карбовски, коментирайки бежанците и атентатите.
 
Не трябва да слушаме глупавата скиорка Меркел, която казва, че няма връзка между бежанци и тероризъм. Когато бежанецът е с пушка, той е враг. Когато пусне пушката, той е гражданин. И ние през цялото време се лутаме в тази шизофрения.

От своя страна колегата му Иван Гарелов заяви, че в момента се води война с тероризма, която може да бъде спечелена: "Историята на Европа е пълна с много по-големи беди. Трябва да запомним обаче, че водещата сила в тази война трябва да бъдат сухопътните войски на арабските страни - сирийската армия, Ливан, Йордания, Иран. Това, което е сложното в тази история е да постигнеш тези, които подкрепят "Ислямска държава" най-малко да бъдат неутрални".

За затварянето на границата се говори от година-две. И тук трябва да кажа какво се случва на границата - Пъстрогор, Левка, Радиново, Радовец. Това са села, в които няма хора. Идват бусове с бежанци. Пъстрогор се е превърнал от официален в неофициален разпределителен център на бежанци. А това, че казаха, че има жандармерия, Румяна Бъчварова трябва веднага да си ходи, защото там няма никаква жандармерия. Нас жестоко ни заблуждават какво се случва там", категоричен бе Карбовски.
 
"Само две изречения ще кажа. Преминали са 28 хиляди нелегални имигранти. Това означава, че границата ни е отворена. Що се отнася до тактиката, ние не трябва да влизаме в капана на войната, да не я допускаме на наша територия. Русия, САЩ и Европа как можеха по времето на Хитлер да бъдат заедно, а сега не могат", коментира Гарелов.

"Не знам колко лъжат и колко са неспособни. Но трябва да се появи някакъв човек, който не реве като президента. На нас президент-идиот не ни трябва. Адекватен ли ти е президентът? МВР шефът адекватен ли е? Някой най-накрая трябва ги каже тези неща. Пичове, тази работа с толерантност не става!", категоричен беше Мартин Карбовски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5342 |16.11.2015 Ето имената на 7-те терориста в Париж . 1| 5654 |15.11.2015 Барманът, спасил два живота, разказва за терора . 7| 6806 |14.11.2015 Българин е убит в Париж . 5| 4772 |14.11.2015 Французин и сириец са сред атентаторите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads