Реклама / Ads
0| 7566 |29.10.2012 АКТУАЛНО

От Кеш Кредит изпратиха лятото с настроение и 100 награди

.
На малка церемония в Мтел Experience Store на ул. Батенберг 4. бе връчена голямата награда от лятната томбола на Кеш Кредит.
 
Ваучер за  почивка в  луксозен Спа хотел за цялото семейство отпътува за гр. Бяла.  Още 5 кафемашини, навигация и 94 гифт карти със заредена парична сума, направиха щастливи  100 души, които през август и септември пуснаха своето талонче в  урните  на Кеш Кредит.

 

Над  20 000 души,  отговориха правилно на въпроса „Какво е Кеш Кредит“,  с което показаха над 97% разпознаваемост на марката. Изпълнителният  директор на компанията Любомир Танкишев поздрави победителите в играта, в присъствието на нотариус, клиенти и служители. 

 

„ Вече повече от година предлагаме на всички клиенти качествена и бърза услуга, затова сме щастливи, че можем да покажем своето внимание към тях и като им предоставим специална  лоялна програма и повече  възможности за избор на продукти “  - сподели  той.

 

"Кеш Кредит" е услуга за бърз заем в брой, от която могат да се възползват клиенти в лоялната програма на Мтел.  Достъпността и бързината са основни предимства, защото освен , че услугата се предлага във всички магазини на Мтел, одобрението става и за броени минути. Ние, в Кеш Кредит се стремими винаги да предлагаме по-добра, по-различна, по-удобна и по-технологична услуга на нашите клиенти, за да изградим взаимно доверие.

 

С оглед на това очаквайте още много интересни подобрения, които ще гарантират качествена и модерна услуга.

 

„Удобството и гъвкавостта на услугата се изразяват и във възможността клиентите да плащат вноските си по кредита заедно със сметката си за телефон. Кандидатстването за кредит е абсолютно безплатно, без такси за разглеждане и одобрение, без поръчители, като компанията гарантира максимално удобство, улеснение и персонално отношение при обслужването на индивидуалните нужди на всеки клиент“ –коментира г-н Танкишев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 6480 |17.04.2012 Токът скача с 10% през лятото . 26| 7572 |04.04.2012 Подхващат и кредитните милионери, агенти на ДС . 94| 15896 |29.02.2012 Унищожили досиетата на 120 кредитни милионери, „усвоили” $2 млрд . 1| 11382 |21.06.2011 Лятото идва днес; почват зверски жеги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads