Реклама / Ads
49| 10386 |06.09.2012 АКТУАЛНО

Кеворкян и Любен Дилов ще изправят Нова тв на крака

.
Поглед към миналото, досег със световния елит и обзор на най-добрите моменти от "Всяка неделя". На това ще заложи Кеворк Кеворкян в първото издание на предаването емблема, което ще видим на 9 септември по Нова.
 

 

Кеворк ще пусне откъси от интервюта с Горбачов, Тодор Живков, Ванче Михайлов, Ноам Чомски, Йордан Радичков, Бойко Борисов, шейх Кайс ал Хазали и много други.

 

А после ще коментира времената и техните герои с тежката артилерия от журналисти, които идват в екипа му. Ководещи са Драгомир Симеонов и Даниела Тренчева.

 

Покана за рубрика е приел Тома Томов. "Всяка неделя Тома ще има своите три минути, и като го знам на какво е способен, не искам да съм на мястото на ония, които сега се правят на политически "анализатори", каза Кеворк пред "Стандарт". И призна, че събира кураж да се обади на Димитри Иванов - Джимо. "Надявам се да се смили над мен и да приеме. Каза ми, че дори няма телевизор", сподели още Кеворк преди завръщането. 

 

Любен Дилов е другото попълнение след Кеворк Кеворкян, с което Нова телевизия се надява да вдига рейтигна си през новия сезон.

 

Първият гост на Дилов в новото му предаване „Удавете водещия” ще е именно Кеворкян. То ще се излъчва всяка неделя от 9 до 11 сутринта в ефира на Нова телевизия.

 

Любен Дилов ще бъде ироничен, подигравателен, любезно-провокативен и винаги на страната на непопулярното и противоположно мнение. Освен това тезите му ще бъдат шокиращи, объркващи, антикомформистки, много често дори влудяващи.

 

Самият той определя образа си в предаването като “д-р Хаус, на когото може да ритнете бастуна, и да се посмеете, докато пада", като добавя още, че основната му цел ще бъде не да се хареса на зрителите, а да ги предизвиква с различната си позиция, вечните съмнения и неподозирани доводи.

 

През цялото време на предаването заплахата от “удавяне" на водещия ще бъде повече от реална. Зрителите ще бъдат приканвани да “удавят" Любен Дилов, в случай, че не го харесват, не харесват събеседниците му, защитаваната от него теза или просто за забавление. Те ще могат да гласуват на специален сайт, където именно зрителските предпочитания ще бъдат решаващи за изхода на сблъсъка. Ако гласовете "удавете водещия" надделеят, същият го очаква символично "удавяне" в ефир.

“Освен антикомформисткото поведение и непопулярната гледна точка, гаранция, че Любен Дилов няма да остане незабелязан в ефира дава и характерният външен вид, в който зрителите ще го виждат - всеки път той ще бъде с различни на цвят очила, риза, папийонка и копчета за ръкавели", обясниха от медията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9583 |05.09.2012 Помните ли българския "Титаник" на Охридското езеро? . 12| 17329 |31.08.2012 Вальо Пламенов – гаранция, че сте в час . 7| 13469 |30.08.2012 Този ли "Ну, погоди" искаха да цензурират? . 11| 9750 |29.08.2012 Русия забранява "Ну, погоди" заради моралния упадък на вълка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads