Реклама / Ads
0| 5505 |18.03.2008 АКТУАЛНО

Кои са най-атрактивните политици?

.
Казват, че най-големият афродизиак е властта. Ако това е така, то няма нищо по-опияняващо от ония мъже, които контролират цели нации, вземат решения за милиони хора, пътуват, водят ежедневни битки и могат с едно изречение да провалят или издигнат цял един народ.
 

За харизматични политици клишето доста често показваше Кенеди, Клинтън, Рейгън, Кастро на младини, Стефан Данаилов и други. Днес обаче на политическата сцена има нови играчи. Политиците на 21 век днес са борбени, привлекателни и динамични млади мъже. Или поне такива трябва да бъдат. Ето затова Millionaire.bg Ви представя и най-атрактивните от тях.

1. Никола Саркози-само френският президент може да каже каквото си иска, да смени 2 съпруги и да носи любимите си сини костюми „Диор”. За по-малко от година Никола Саркози измина пътя от Наполеон до Луи XIV. Саркози накара французите да следят отблизо личния му живот, смайвайки ги с ново развитие всяка седмица. Само месец и половина след развода cъс съпругата си Сесилия Саркози се появи с нова любов. И то не коя да е, а Карла Бруни. Заведе я в Египет и се ожени за нея. С това тайните на френския кралски двор вече се изчерпват. Превърнал се в повече от политик, „Супер-Сарко“ както го наричат французите се усмихва чаровно и обещава, че ще пренапише френската история.

2.Барак Обама е чернокож, 46 годишен и секси. Според половината американки именно той е осъществената американска мечта. "Обама и копнежа по нова Америка", BarackStar...Това са само част от думите за 46-годишния претендент за президентската кандидатура на демократите. Барак Обама, който наскоро размаха пръст на американския идеал за красота. С нетипичните за дипломацията думи, Барак си призна – „Не харесвам Парис Хилтън”. Барак, чието име означава "благословен" омагьосва привържениците си с обещания за нова визия за света и ролята на САЩ в него, а коя жена може да устои на мъжете, родени да бъдат лидери.

3.Арнолд Шварценегер-губернаторът на Калифорния, митичният Терминатор, политическото „Аста ла виста, бейби“, все още кара хиляди жени по света да мечтаят за една нощ с австриеца, който освен легендарен актьор, се оказа успешен губернатор, при това с два мандата. Президентът Джордж Буш го назначава за ръководител на президентския съвет по спорта и здравеопазването, а президентът на Австрия неведнъж сериозно заяви, че би искал да види Арни като свой приемник. Но Шварценегер предпочете политическата му кариера да се развива в САЩ и сега е губернатор на най-богатия щат – Калифорния. Арни е вторият актьор, който печели губернаторския пост в Калифорния след Роналд Рейгън.

4.Енрике Пеня Нието- губернаторът на щата Мексико е мократа мечта на половината испаноезични сеноьрити. Четиредесет и две годишният политик претърпя огромна загуба преди две години, когато почина съпругата му Моника Претелени. Година по-късно това го превърна в най-желания ерген в Мексико. Според слуховете Нието е наричан “тихия дон на шумната Мери-Джейн“, според други пък той е най-чистия и некорумпиран политик. Оцелял сред мнозина кървави атентати, Пения Нието продължава мексиканската сага и курса към Америка. Сред завоеванията на красавеца-губернатор са редица манекенки, но и досега той остава свободен.

5.Бойко Борисов- Какво е класация, ако в нея не влезе Бойко Борисов?! Безспорно един от най-мъжествените и силни мъже в политическото пространство, кметът на София печели „Мъж на годината“ няколко поредни пъти, спортува активно и когато печели избори, знае как да се забавлява. Mъжът с най-висок рейтинг в България, който пи кафе с Ева Херцигова и вечеря с Антонио Бандерес си остава секссимвол номер 1 в българската политика.

6.Антонио Вилярайгоса спокойно може да мине за мечата на всяка калифорнийка. Кметът на Лос Анджелис е скандално красив и скандално популярен. Избран през 2005, той официално е първият латиноамериканец на подобен пост и при това е един от най-успешните. Под неговата енергична ръка градът на ангелите провежда хиляди инициативи и печели милиони. Вилярайгоса обаче не е от най-верните на жена си. След като я напуска повече от 3 пъти без даже да й остави бележка или каквото и да е обяснение, кметът на Ел Ей пълни страниците на вестниците с поредните си вероятни авантюри. До 2007 година когато Антонио официално обявява развода си. Причината са естествено любимите на политиците журналистки. От години кметът на Ел Ей има тайна афера с една от най-красивите жени на екрана в Калифорния- Миртала Салинас. Обвиняван от американските пуритани, които го наричат „палавия кмет“, Антонио в типичния латиноамерикански стил заявява-“ Виновно е сърцето“!

7.Терънс Флениган- говорителят на ирландското правителство е едва на 33, но вече е най-младия политик заемал този пост в Ирландия. Флениган вече оглавява половината класации за секси мъж в земята на келтите, а другата половина- в световните класации. Нещо обаче помрачи небето над желания от ирландките красавец, при това все още ерген. Едно е да създаваш речи, друго е да ги четеш, но да лъжеш, че са твои и то пред министерския съвет на Ирландия, това вече е голям скандал. Или поне е такъв в страните като Ирландия-оттогава Флениган е в немилост, а всеки ден вестниците злостно подмятат-кой ще се омъжи за лъжец като Терънс?! И въпреки това остава секси, дори за лъжец.

8.Димитър Абаджиев- той е на 43, почти колкото Брад Пит и по-малко от Джордж Клуни. Наричат го един от първенците на младото поколение български политици. Носи „Прада“, говори достатъчно добре, за да омае сърцата на поне 10 девойки, а според слуховете е един от най-харесваните млади политици на България. Това потвърждава факта, че жените харесват мъже с позиции, а Абаджиев определено ги има. Още повече когато е облечен в черно.

9.Хашим Тачи - сърбите го наричат змия, косоварите го обожават. Според пикантни други слухове Мадлин Олбрайт също. Или поне в библейския смисъл на думата. Премиерът на вече независимо Косово е на 40 години, женен е и има едно дете. Висок, мускулест и с леко прошарена коса, Тачи почти винаги е в сиво, любимия му цвят. Малко преди да започне да си слага костюми, Тачи, лидерът на бунтовниците, ходеше с камуфлажно облекло и тогава беше и си остава магнетичен. А дали е бил прав, историята ще покаже.

10.Дейвид Камерън Фамилята Камерън е една от най-древните и знатни в Англия. Мнозина лордове Камерън са били на върха и винаги в звездното обкръжение на крале и кралици. Този Камерън обаче е много, много по-различен. Възпитаник на Оксфорд, 46-годишният лидер на консерваторите във Великобритания може умело да играе тенис, да убеждава управляващите, че са на грешен път и да хвърля в смут дамите с изявления от сорта “Аз съм модерен, чувствителен консерватор“, което за английските порядки си е цял словесен стриптийз. Иначе Камерън е ексцентричен и има невероятна усмивка.

 millionaire.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5489 |18.03.2008 Ди Ди Бриджуотър омагьосва джазфеновете с африкански ритми . 7| 5526 |17.03.2008 Бог твърде високо, а църквата още по- далече от онеправданите . 1| 5232 |16.03.2008 Чечня се отдели от Сърбия, смята всеки 10-и американец . 10| 7067 |15.03.2008 Отворено писмо от дарители на дома в Трън

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads