Реклама / Ads
0| 5957 |29.09.2016 АКТУАЛНО

KWIAT HITS FOR KIDS – Щастливото дете вижда добре

.
Най-честите аномалии при детското зрение като късогледство, далекогледство и астигматизъм, могат да бъдат коригирани успешно с правилен избор на очила. Добрата новина е, че съвременните детски очила, са все по-леки, ергономични и издържливи, с много технологични подобрения, цветни, модерни и комфортни. Те са приятелски настроени към децата и не случайно малчуганите ги носят с желание и удоволствие като един атрактивен аксесоар.
 

Децата харесват ярките цветове и самите родители също предпочитат да гледат децата си с очила в по-весели цветове, каквито са актуалните в момента: червено, синьо, жълто, оранжево, розово, лилаво, зелено, небесно син, синьо-зелен и др. Те присъстват и в цветната оптимистична колекция KWIAT HITS FOR KIDS, където комбинациите от цветове са разнообразни, нюансите са балансирани и ненатрапчиви, а прозрачният ефект на рамките в някои от моделите допълнително омекотява цветовете. Хитовият модел в колекцията е с две различни дръжки –  едната синя, другата червена, като има още девет цветови комбинации. Колекцията включва 51 модела за деца от 0 до 12 години, като половината от очилата са универсални – подходящи са и за момичета, и за момчета.

 

В света на децата всичко е по-високо от тях и те най-често гледат отдолу нагоре. Затова специалистите в оптичния бранш обръщат внимание, че е важно кръжилото на детските очила да е по-високо заоблено над всяко око. Качествените детски очила имат специални накрайници, които могат да се коригират индивидуално според състоянието на очите. В колекцията KWIAT HITS FOR KIDS част от актуалните модели детски очила за най-малките имат и специален метален флекс, който отваря рамката до 90 градуса. Благодарение на него, когато по-малките деца си играят с очилата, по-трудно могат да ги счупят. Той създава комфорт при слагане и сваляне, а при по-дълго носене, когато детето израства, очилата се приспособяват към лицето му и не пристягат слепоочията. Формата на детските очила по принцип зависи от диоптъра, но е добре да се има предвид, че при очилата за деца от 0 до 5-6 години се препоръчва елипсовидна. Калъфите за очилата на най-малките също са с атрактивни форми – жаба, обувка, кола и др. За по-големите деца и тийнейджърите формите на рамките са заимствани от тези на очилата за възрастни – най-често класическа правоъгълна и уейфеър. Формите са пригодени към детското лице, материалите са много леки, гъвкави и не деформират носа.

 

Върху рамката на всички модели детски очила на KWIAT присъства усмивката като символ на щастливото дете, което вижда добре. Повече такива деца да има в България, се надяват и организаторите на кампанията за профилактика на детското зрение, която дава възможност за безплатен очен скрининг на деца в цялата страна до 31 октомври 2016 г. Повече за кампанията на: www.kwiat.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5404 |22.09.2016 Магистрала за 6,5 млрд. евро ще бъде продадена за 100 млн. евро в Гърция . 2| 3899 |22.09.2016 Премиерът Борисов: Независимостта даде привилегията българите сами да определят съдбата си . 7| 4467 |20.09.2016 Борисов: 1300 г. удържахме никой да не ни купи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads