Реклама / Ads
0| 5664 |29.11.2007 АКТУАЛНО

Легендарните Foreigner ще побъркват феновете тази вечер

.
Култовите и мега известни Foreigner ще накарат многобройните си фенове от поколения наред да изпаднат в екстаз с концерта си след няколко часа в зала „Фестивална”
 

Групата ще е в състав от Мик Джонс (китара), Джейсън Бонъм (барабани), Кели Хенсън (вокал), Джеф Пилсън (бас), Джеф Джейкъбс (кийборд) и Том Гимбъл (ритъм китара). Причината, която ще събере от голямо до мало всички маниаците на едно място тази вечер, за да чуят останалите в историята хитове Cold as Ice”, Hot Blooded”,  „Urgent”, Jukebox Hero”, Waiting for a girl like youи смазващия хит „I Want To Know What Love Is е 30 годишнината от създаването на ню йоркската банда.

Поради голямата еуфория за събитието вратите на зала „Фестивална ще бъдат отворени от 18 часа, за да може влизането на публиката да стане безпрепятствено, а началото на концерта е в 20 часа. Шоуто е застраховано за 700 000 евро, което ще бъде охранявано от състав, наброяващ 200 души. 

Организаторите от Wonder Music и Z Rock радио ще изпълнят техническите изисквания на групата с техника, пристигаща специално за шоуто. Други такива подобни изисквания за продукцията си в България са имали единствено Джордж Майкъл и Депеш Мод. 

foreigner.jpg

В повече от 20 държави на територията на четири континента групата е изнесла над 200 концерта за последните 18 месеца от световното си турне.

Романтичните хитовете на Foreigner още през 80-те години се запечатваха в душите на много тинейджъри и подрастващи и размекваха сърцата на ред млади двойки – някои, от които вече семейни. Те са харесвани и до днес от всякакви възрасти и поколения, което показва, че нивото и класата се оценяват от всички.

Създадената през 1976 г групата усеща вкуса на популярността и успеха още с първия си албум. Едноименният им дебют издаден през 1977 г. ги изстрелва на върха и им осигурява пътя към славата. От този момент нататък тя е постоянен техен спътник. Дискографията на групата включва 9 албума, седем от които с мулти платинен статус с реализирани продажби над 70 млн. копия. През 70-те и 80-те години Foreigner са една от най-популярните рок банди в световен мащаб.

След шоуто в София, групата отлита на 30 ноември за следващия си концерт в Рига.

 Ако все още нямате билет, но искате да отидете на концерта на всяка цена, има последен шанс за вас – на входа на зала „Фестивала” ще се продават билети за 60 лева.Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6287 |29.11.2007 Lux-only предлага яхти, хеликоптери и диаманти . 0| 5769 |28.11.2007 Диджей озвучавал ревюта на Ив Сен Лоран прави парти в клуб „Ялта” . 3| 7961 |26.11.2007 Великият фотограф Лорънс Шилър се разплака в София за Норман Мейлър . 2| 11961 |24.11.2007 Новият клуб HEDON събра красавици и вип персони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads